Denní horoskop BÝKA na 26. 1. 2023

Býk 26. 1. 2023

Možná budete frustrovaní, když se vám bude zdát, že se váš seznam úkolů pro tento den nezkracuje, Býci. Je více než pravděpodobné, že je to způsobeno nepředvídatelnými okolnostmi a nečekaným vyrušením, které v podstatě nemůžete ovlivnit. Nezlobte se na sebe kvůli věcem, které nemůžete změnit. Ujistěte se, že si na věci, které chcete dělat, necháváte čas navíc, protože přerušení budou pokračovat po celý den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud dokážete určitou nespokojenost uvést do souvislostí a vystopovat její zdroj až k počátkům ve svém nitru, uděláte službu sobě i svému blízkému. Pokud dokážete vidět širší souvislosti, budete schopni pochopit, proč k určité situaci stále dochází, a začnete tak na základě tohoto poznání jednat.

Práce

Můžete se cítit osamělí kvůli určitým představám a systémům víry, které zastáváte. Skutečnost je taková, že většina této osamělosti je pouze vaší vlastní mentální konstrukcí. Souhlasí s vámi více lidí, než si myslíte. Otevřete se a zjistíte, že je to pravda.

Peníze

Tento týden pro vás znamená novou energii v oblasti domova, kde vás hlad po kreativitě může přimět k tomu, že budete chtít utratit více, než máte, za obnovu a rekonstrukci. Nejde však o to, kolik utratíte. Některé aspekty mohou sloužit jako brzda, abyste to nepřehnali. Koneckonců, stejně si to za pár let rozmyslíte.

Zdraví

Chůze pro vás nyní může být skvělým cvičením, protože vám dává čas zpomalit a soustředit se na sebe. Možná si budete potřebovat promyslet určité záležitosti a vyčistit se od přebytečného duševního nepořádku, nemluvě o volně se vznášejících úzkostech. Chůze (nebo dlouhý běh, pokud jste již zkušenými běžci) je duchovním i fyzickým cvičením a právě teď se velmi doporučuje.

Přečtěte si také