Denní horoskop BÝKA na 26. 2. 2023

Býk 26. 2. 2023

Člen rodiny nebo jiná blízká osoba vám nemusí říkat pravdu. Na obranu této osoby je pravděpodobné, že si myslí, že vás chrání tím, že vás chrání před pravdou. Nyní je čas, abyste důvěřovali svým instinktům, Býci. Pokud vám někdo řekne něco, co se vám jednoduše nezdá, raději si informaci sami ověřte, než abyste ji přijali za bernou minci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet dnes znamená, že máte velkou šanci spojit se s někým, kdo se může stát trvalejší součástí vašeho života. I když dnes může jít o první rande nebo možná o náhodné setkání, uvědomíte si, kolik toho máte společného. Budete chtít vztah dále prozkoumat a strávit ve společnosti toho druhého mnohem více času.

Práce

Vaše celková nálada je silná a praktická, ale váš přístup bude účinný pouze tehdy, pokud budete ochotni převzít vedoucí úlohu. Dostaňte své myšlenky do popředí, místo abyste je nechali ztratit se ve změti. To je váš klíč k úspěchu.

Peníze

Tento týden se týká šťastných aspektů, které ovlivňují váš sektor karmy, minulých životů a snů, stejně jako váš domovský sektor. Vaše sny mohou být plné nápadů, jak získat více peněz, a tak dávejte dobrý pozor na to, co říkají. Mezitím je váš domácí sektor všechno, jen ne jasný. Zamyslete se nad tím, zda má smysl nadále platit stejnou sazbu, nebo se přestěhovat na levnější místo.

Zdraví

Jste blíže pravdě než kdy jindy. Je důležité, abyste se postavili za to, čemu věříte. To, co víte, že je pravda, je důležité sdílet se zbytkem světa. Kamkoli se vydáte, jistě přilákáte následovníky. Dopřejte svým unaveným nohám horkou koupel s několika kapkami levandulového extraktu.

Přečtěte si také