Denní horoskop BÝKA na 26. 5. 2023

Býk 26. 5. 2023

Možná vycházíte z předpokladu, který je jen částečným obrazem pravdy. Ve snaze myslet pouze na dobrou stránku situace, Býku, možná nevidíte celou pravdu. Všechno má i svou odvrácenou stranu. Mohou vás provázet pocity hněvu, frustrace, a dokonce i osamělosti.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli můžete mít problém dát svým pocitům zcela volný průchod, díky dnešnímu aspektu se vám přesto podaří vyjádřit své emoce adekvátním způsobem. Pokud si přejete, aby váš poslední partner věděl, že vám na něm opravdu záleží, a nemůžete vypustit slova z úst, možná bude jednodušší napsat mu vzkaz nebo mu dát dárek a udělat to tímto způsobem.

Práce

Staráte se o stovky věcí najednou a úžasné je, že opravdu dokážete mít vše pod kontrolou. Lidé jsou ohromeni vaší schopností zvládat více úkolů najednou. Nemají takovou sílu jako vy.

Peníze

Tento týden vesmír ovlivňuje váš sektor vztahů. Možná budete ve stresu mezi snahou vidět se s každým, koho chcete vidět, a tím, abyste stihli všechnu práci včas a v rámci rozpočtu. Zejména Jupiter a Uran vám přinesou spoustu nových projektů a příležitostí. Snažte se o rovnováhu mezi těmito dvěma oblastmi.

Zdraví

Nyní je čas na velké výstavy. Některé vztahy určitě pocítí vliv tohoto tranzitu. Napětí pocítí buď vztah s jinou osobou, nebo nějaký vztah, který máte s částí sebe sama, například vztah k vašemu tělu. Pokud je to možné, mohli byste tuto energii využít k tomu, abyste explodovali na scéně v posilovně. Zvyšte úroveň své váhy, vyzařujte takovou energii, která ostatní motivuje, nebo vyzkoušejte novou lekci a odvážně se naučte nové pohyby.

Přečtěte si také