Denní horoskop BÝKA na 27. 1. 2023

Býk 27. 1. 2023

Noční můry, které vás dnes potkají, pravděpodobně způsobí, že se probudíte s pocitem obrovského vzteku bez hmatatelného důvodu. Možná byste se měli na své sny podívat zblízka a pokusit se je analyzovat, abyste zjistili, co je zdrojem vašeho hněvu a jak ho nejlépe zahnat. Znepokojivé zprávy týkající se peněz se pravděpodobně ukážou jako neopodstatněné, Býku, takže když je uslyšíte, nevyšilujte a nestresujte se.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vibrace planet vám přinášejí hlubší pochopení toho, proč má někdo blízký tendenci chovat se určitým způsobem. Až dosud vás možná mátl jeho postoj, který se zdál být kombinací upřímné náklonnosti a lhostejnosti. Jakmile se nad touto otázkou necháte unášet svou myslí, dojde k uvědomění, které vám pomůže pochopit, o co vlastně jde.

Práce

Máte důležité projekty, na kterých už nějakou dobu pracujete. Většinou se tyto projekty odsunou na druhou kolej. Nyní je čas přesunout tyto projekty do popředí. Dnes s nimi uděláte úžasný pokrok.

Peníze

Tento týden pro vás znamená novou energii v oblasti domova, kde vás hlad po kreativitě může přimět k tomu, že budete chtít utratit více, než máte, za obnovu a rekonstrukci. Nejde však o to, kolik utratíte. Některé aspekty mohou sloužit jako brzda, abyste to nepřehnali. Koneckonců, stejně si to za pár let rozmyslíte.

Zdraví

Pohyb planet každého trochu vyvede z rovnováhy a pro vás to obvykle znamená, že se vrátíte k chování, které vám osobně zrovna neprospívá. To znamená, že při snaze udělat správnou věc možná pro stromy neuvidíte les. Všímat si každé snahy znamená prožít dny tak, že budete dělat něco pečujícího pro své tělo: hodně pitné vody, dostatek čerstvých produktů a pestrou stravu, která střídá zdroje bílkovin: maso, ryby a luštěniny.

Přečtěte si také