Denní horoskop BÝKA na 27. 5. 2023

Býk 27. 5. 2023

Býci, nyní je skvělá doba na to, abyste pokročili v psaní projektu. Jakýkoli velký a dlouhodobý projekt, který se týká komunikace, filmu nebo cestování na dlouhé vzdálenosti, si přímo říká o to, abyste začali jednat. Neotálejte. Máte sílu, která vás nabádá, abyste se pohnuli kupředu. Dívejte se dopředu s pozitivním přístupem, místo abyste přemýšleli o všech důvodech, proč tyto projekty nedopadnou podle vašich představ.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární energie pomáhají vybudovat most mezi vámi a někým výjimečným. Možná jste neměli mnoho příležitostí si popovídat a pravděpodobně jste se vzájemně obdivovali zpovzdálí. S Amorovým požehnáním však můžete dostat víc, než jste si přáli, a rozhodně si nebudete stěžovat. Ve skutečnosti byste mohli být posláni na Měsíc.

Práce

Cítíte se dobře. Nic vás nemůže dostat dolů. Máte vysoké sebevědomí a víte, jak dosáhnout toho, co chcete. Všechny máte přesně tam, kde je chcete mít. Vaše schopnost sladkých řečí k ostatním vás dostává přesně tam, kam chcete.

Peníze

Tento týden vesmír ovlivňuje vaši oblast vztahů. Možná budete ve stresu mezi snahou vidět se s každým, koho chcete vidět, a tím, abyste stihli všechnu práci včas a v rámci rozpočtu. Zejména Jupiter a Uran vám přinesou spoustu nových projektů a příležitostí. Snažte se o rovnováhu mezi těmito dvěma oblastmi.

Zdraví

Dnešek je skvělým dnem pro rozhýbání vašeho těla. Vaše frustrace se snadno rozptýlí, pokud se můžete vydat na dlouhý běh nebo si doma intenzivně zacvičit. Jezte lehce a negativní energii vytlačte cvičením. Vytvořit si klidný a hřejivý vnitřek – těla i duše – znamená správně se stravovat a udržovat se v kondici. Snažte se svou energii neukládat do lahví ani ji potlačovat – vrátí se vám to.

Přečtěte si také