Denní horoskop BÝKA na 27. 7. 2022

Býk 27. 7. 2022

Máte chybějící kousek, který dnes lidé potřebují v každé situaci, Býku. Ve společenských situacích se zapojte do lehké konverzace a zapněte svůj šarm. Máte schopnost udělat příznivý dojem téměř na každého, a tak vykročte do nového dne tou správnou nohou. Vstaňte z postele dříve než obvykle a rozprouděte si krev svižnou procházkou po okolí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V srdci jste tradicionalista, ale vzhledem k tomu a k vašemu loajalitě máte také některé neobvyklé hodnoty, které v určitých situacích vystupují do popředí. Možná právě tato nekonvenční stránka vás dnes pohne k tomu, abyste jednali spontánněji než obvykle. Jste otevřenější a vstřícnější tam, kde si obvykle udržujete odstup. Na cestě by mohlo být skutečné překvapení.

Práce

Jste v dobré pozici, abyste využili prudké energie tohoto dne. Ostatní předkládají klíčové otázky a vy jste dokonale připraveni nabídnout řešení protichůdných názorů. Buďte asertivní a zároveň berte v úvahu všechny názory.

Peníze

Tento týden se na obloze střetnou silné energie. Odstraňujete lidi, kteří nepodporují váš život. Je čas přestat se schovávat za druhé nebo předstírat, že jste tu jen proto, abyste sloužili. Nyní byste měli vyniknout. Musíte se postavit do čela, abyste získali takové peníze, jaké chcete a jaké si zasloužíte.

Zdraví

Jste ctižádostiví a někdy můžete zapomenout na potěšení, které na této cestě můžete zažít. Zkuste si vymyslet kvíz, který si můžete několikrát do měsíce udělat: nazvěte ho Kvíz o pohodlí bytostí. Otázky jsou na vás, ale zde je několik příkladů: Je v domě dostatek pěny do koupele? Mám oblečení, které lichotí mému typu postavy, nebo musím nakoupit základní věci? Mám doma své oblíbené čerstvé ovoce? A tak dále! S trochou sebezpytování přijdete na spoustu nápadů, které vám vykouzlí úsměv na tváři.

Přečtěte si také