Denní horoskop BÝKA na 28. 3. 2023

Býk 28. 3. 2023

Nebojte se narušit rovnováhu, abyste uspokojili své potřeby, zejména v ložnici, Býci. Ve snaze zachovat klid a udržet vše v rovnováze jste zanedbali své touhy ve prospěch uspokojení někoho jiného. Dělat kompromisy kvůli druhým může být ušlechtilé, ale někdy vám to nemusí přinést přesně to, co chcete. Nyní je čas, abyste byli ve svém úsilí o lásku agresivnější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt může naznačovat, že právě teď jste svým vlastním největším nepřítelem, pokud jde o blízký osobní vztah. Něco ve vašem postoji vás podněcuje k tomu, abyste podkopávali to, co by mohlo být opravdu slibným partnerstvím. Odpověď nespočívá v něčem, co váš partner (současný nebo budoucí) může nebo nemůže udělat, ale ve vás samotných. Musíte ustoupit a podívat se na vše z jiné perspektivy.

Práce

Ve své práci toužíte po nových podnětech. Potřebujete novou výzvu nebo tvůrčí impuls. Stále stejná rutina vás nenaplňuje. Podnikněte nyní kroky k tomu, abyste do svého pracovního scénáře zavedli něco nového. Je důležité, abyste ho udržovali svěží.

Peníze

Máte šanci udělat ze svého pracoviště mnohem příjemnější místo, kde budete trávit osm nebo více hodin denně. Vaše práce rozhodně přitahuje správnou pozornost, což vás staví do fronty na lepší balíček odměn. Tuto přidanou výpověď můžete obrátit ve svůj prospěch. Není lepší čas dostat dluhy pod kontrolu než právě teď.

Zdraví

Chcete to, co chcete, a chcete to hned. Dnes se u vás může projevit netrpělivost. Naléhavost, s jakou prožíváte určité pocity, může tento týden ohromit vaše okolí. Snažte se soustředit na to, abyste pochopili, co chcete, a vyjádřili to slovy, díky nimž lidé poznají, jak vám mohou nejvíce pomoci. Tuto přemíru nebeské energie lze zmírnit pomocí jazyka. Další tip: svou frustraci si vyřešte v posilovně nebo na cyklostezce.

Přečtěte si také