Denní horoskop BÝKA na 28. 4. 2023

Býk 28. 4. 2023

Dnes vypadáte skvěle, Býci! Současný nebo potenciální milostný partner, který žije poblíž, si toho bude pravděpodobně příliš dobře vědom. Vaše zvýšená smyslnost by měla být velmi patrná! Dlouhá procházka s přítelem by mohla zahrnovat konverzaci, která vás sblíží. Možná spolu strávíte většinu večera. Očekávejte hodně líbání a držení za ruce a možná i víc!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nastavení vás vybízí k tomu, abyste se drželi zpátky, i když víte, jak důležité je dát se s danou osobou do řeči, abyste na ni udělali dojem. Částečně je to proto, že vám chybí sebedůvěra, a také proto, že se bojíte odmítnutí. Zaujměte odvážnější postoj a zapojte se do uměřeného dialogu. Pokud opravdu chcete, dokážete to!

Práce

Možná cítíte, že jste spadli z piedestalu, na kterém jste ještě včera stáli. Nedělejte si s tím starosti. Je to tak nejlepší. Nemůžeme všichni neustále sedět v záři reflektorů. Dejte příležitost někomu jinému, aby se mohl předvést.

Peníze

Aspekty ukazují potřebu vnést do pracovního života více kreativity a krásy. Zároveň se objevuje vztah mezi penězi, které máte a vyděláváte, a penězi, které dlužíte. Je na čase najít rovnováhu mezi nimi tím, že si vytvoříte splátkový kalendář na případné kreditní karty a zároveň vymyslíte, jak každý měsíc vydělat více peněz.

Zdraví

Vyjděte vstříc svým pocitům a sdělte je těm, na kterých vám záleží. Využijte nebeskou energii také k posílení svého vztahu k sobě samým. Stejně jako v případě jakéhokoli jiného vztahu se sami sebe zeptejte, co od sebe skutečně chcete: zdravější životní styl? Více přátel? Méně času v práci? Více zábavy o víkendech? Takový upřímný rozhovor se sebou samým povede ke změnám rychleji, než si možná myslíte. Začněte hned teď. Co by vám vykouzlilo úsměv na tváři?

Přečtěte si také