Denní horoskop BÝKA na 29. 3. 2023

Býk 29. 3. 2023

Nenechte si ujít pozitivní energii tohoto dne, Býci. Jste schopni se jí chopit a využít ji více než většina ostatních, takže neváhejte a vyrazte brzy a pokračujte až do pozdních hodin. Přestaňte o problémech přemýšlet a začněte jednat. Vezměte si z každé strany problému to nejlepší, místo abyste měli pocit, že jste omezeni na jednu nebo druhou stranu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k postavení planet se můžete cítit odtažitější než obvykle. Jistě, pokud jde o jeden vztah, víte, že v hloubi duše cítíte nesmírnou vášeň, a dokonce jste jím lehce posedlí, ale nemáte v úmyslu prozradit hru, pokud jde o to, abyste jim to dali najevo. Vaše potenciální láska se může divit, co se děje. Možná pomůže, když jí to trochu vysvětlíte.

Práce

Dosáhli jste důležitého bodu a je jasné, že vás čeká další velké stoupání. Dobrou zprávou je, že máte velké sebevědomí (zejména v odpoledních hodinách), s nímž můžete tento nový cíl zdolat.

Peníze

Možná jste ovládli trh v oblasti pohostinství a plánování akcí, ale tento týden vás vesmír vyzývá, abyste se rozptýlili a využili své schopnosti novým způsobem. Mezi vaším rodinným a romantickým životem a oblastí dluhů panuje napětí. Výdaje mohou v poslední době přesahovat možnosti vašeho rozpočtu. To narušuje vaše dlouhodobé plány. V souladu s tím se omezte.

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet budete mít tendenci být otevřenější ve svých pocitech. Je to pro vás pozitivní doba, kdy shromažďujete nové informace shora a znovu se umisťujete ve světě. Využijte příležitosti ke kontrole sebe sama a stanovte si své zdravotní cíle pro nadcházející rok. Díky dnešnímu tranzitu máte možnost rozšířit svou sociální sféru zdravých vztahů. Rozhodně považujte vztahy za součást svého celkového zdraví a pohody!

Přečtěte si také