Denní horoskop BÝKA na 29. 5. 2022

Býk 29. 5. 2022

Dnes se můžete cítit zahlceni řadou domácích prací, Býci. Členové rodiny by vás mohli opustit a zanechat vás nespokojené. Udělejte to nejnaléhavější a zbytek nechte na dobu, až budou doma! Mezi vámi a vaší drahou polovičkou může dojít k názorovým neshodám. Snažte se vidět obě strany problému a obejděte případné vážné neshody.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární energie by dnes rozhodně mohla něco pokazit. Nedorozumění povedou k promarnění příležitostí s vaším partnerem nebo k novým příležitostem s někým jiným. Mohlo by tak dojít k problému a rozhodnutí, se kterým jste nepočítali. Nedělejte žádné závěry, dokud neuplyne několik dní.

Práce

Vaši rodiče, zejména matka, budou hrát významnou roli, ať už s vámi v tomto životě budou, nebo ne. Možná vám do mysli prosakují střípky moudrosti jednoho z nich nebo obou – připomínají vám důležité rady týkající se práce.

Peníze

Tento týden vesmír ovlivňuje vaše vztahy. Možná budete ve stresu mezi snahou vidět se s každým, koho chcete vidět, a tím, abyste stihli všechnu práci včas a v rámci rozpočtu. Zejména Jupiter a Uran vám přinesou spoustu nových projektů a příležitostí. Snažte se o rovnováhu mezi těmito dvěma oblastmi.

Zdraví

Můžete mít pocit, že váš šestý smysl dnes stávkuje. Možná si budete muset vzít den na dobití baterek, což neděláte ani zdaleka dostatečně! Stůjte pevně na zemi. Potřebujete jistotu dobré pevné půdy pod nohama, která vás podrží a pojme celou vaši váhu. Cvičení jógy nebo jen několik pěkných dlouhých protahovacích cvičení u vás doma uleví vašemu tělu a dodá vám oporu, kterou tak často postrádáte. Doporučuje se dnes sníst něco vydatného.

Přečtěte si také