Denní horoskop BÝKA na 29. 7. 2022

Býk 29. 7. 2022

Dnes máte na ostatní neuvěřitelně silný vliv, Býku, už jen proto, že vaše povaha je zábavná, klidná a harmonická. Váš šarm vás zavede kamkoli budete chtít, a tak ho využijte podle své libosti. Zdůrazňujte to pozitivní a choďte po slunečné straně ulice. Usmívejte se a přinášejte dobrou náladu lidem, které potkáte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se dnes budete špatně soustředit, protože atmosféra vás neustále unáší do světa fantazie. Ať se snažíte soustředit sebevíc, stále se vám vrací na mysl ta zvláštní osoba. Ve vzduchu je cítit mnohem větší romantický potenciál, takže byste na ně možná měli přestat myslet a jít s nimi někam, kde je to pro vás výjimečné.

Práce

Pokud dnes potřebujete učinit důležité rozhodnutí nebo navázat důležitý kontakt, je pro to vhodná ranní hodina. Během odpoledne budete mít problém motivovat sebe i ostatní. Možná budete chtít jít domů dřív.

Peníze

Tento týden se na obloze střetnou silné energie. Odstraňujete lidi, kteří nepodporují váš život. Je čas přestat se schovávat za ostatní nebo předstírat, že jste tu jen proto, abyste sloužili. Nyní byste měli vyniknout. Musíte se postavit do čela, abyste získali takové peníze, jaké chcete a jaké si zasloužíte.

Zdraví

Dnešní postavení planet vás poněkud destabilizuje. Váš obvyklý způsob řešení věcí vám nyní nemusí vyhovovat. Je to však jen dočasné! Komunikace se může ukázat jako náročnější než obvykle. Nevzdávejte se v tomto období mírného zmatení své pravidelné fyzické rutiny  právě ta vás udrží na té nejpohodlnější cestě, která je vám nyní k dispozici. Zkuste se smířit s tím, že věci nejsou přesně podle vašich představ, a dodržujte svůj pravidelný cvičební plán.

Přečtěte si také