Denní horoskop BÝKA na 3. 2. 2023

Býk 3. 2. 2023

Cítíte účinky dnešních energií, Býci? V takovém případě se uklidněte, protože konec tunelu není tak daleko, jak se zdá. Snažte se postupovat krok za krokem a na dnešní večer si naplánujte trochu zábavy. Sejděte se s přáteli nebo zajděte do kina. Pomozte si, abyste se cítili lépe tím, že budete zaměstnáni a soustředěni, a následně si dopřejte odpočinek. Než se nadějete, aspekt pomine a vy se vrátíte do normálu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

K zajímavým událostem by mohlo dojít při pochůzkách nebo na pracovišti. Setkání s někým, kdo má vazby na cizí zemi, může od nynějška hrát ve vašem životě docela důležitou roli, protože se zdá, že máte mnoho společného. Může to také skončit tím, že budete propojeni na více úrovních než jen pracovně.

Práce

Dnes se vám do hlavy pravděpodobně dostanou vzpurné myšlenky. Opakovaně vás napadá, jak vyvolat vzpouru na pracovišti. Do jisté míry to nemusí být špatný nápad. Jen se ujistěte, že vaše důvody jsou rozumné, než vyvoláte potíže.

Peníze

Tento týden pravděpodobně najdete více než jedno místo, kde můžete získat více peněz. Aspekty vás jako magnet přivedou ve správný čas na správné místo, kde se setkáte se správnými lidmi. Dojem, který na ně uděláte, se jim díky vaší vrozené slušnosti bude určitě líbit. Klíčový podíl na tom však mají vaše minulé životy, karma a sny. I když to není hned zřejmé, jste vedeni správným finančním směrem.

Zdraví

Vašemu znamení bude v příštích měsících věnována velká pozornost, takže si zvykněte na obecná prohlášení, která se mohou, ale nemusí nutně týkat vaší konkrétní situace. Rozhodující je však věnovat přímou pozornost svému tělu a jeho zdravotním potřebám. Musíte pít hodně vody a pravidelně cvičit. Něco se děje a vy musíte být připraveni získat co nejvíce energie.

Přečtěte si také