Denní horoskop BÝKA na 3. 3. 2023

Býk 3. 3. 2023

Pokud je ve vašem vztahu s někým blízkým nerovnováha, je důležité, abyste nyní zaujali stanovisko, Býci. Ujistěte se, že svůj názor říkáte s přesvědčením. V sázce je více, když se jedná o lidské ego, jako tomu bude dnes. Jste vzduchem, který podněcuje oheň, a tak si dávejte pozor, kam směřujete svou energii.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vám skutečně pomůže pochopit, kde se nachází hranice určitého blízkého vztahu a jak daleko by se tyto hranice mohly rozšířit, pokud jste na to vy a váš partner (současný nebo budoucí) připraveni. Nemusíte se rozhodnout pro úplnou změnu, ale budete muset zpřesnit některé způsoby své interakce.

Práce

Vaše emoce budou hrát velkou roli ve vašich rozhodovacích schopnostech. To vám buď pomůže, nebo ne, v závislosti na tom, jak dobře dokážete své pocity zvládat. Využijte své vášně tím, že je nasměrujete do své práce, místo abyste je nechali přerůst v hněv.

Peníze

Možná nyní usilujete o větší svobodu ve svém životě a pokušení odejít ze zaměstnání může být silnější než kdy jindy. Ještě však není úplně na čase stisknout spoušť. Poselství ze snů nebo věštecké záblesky vám mohou poskytnout právě ty informace, které potřebujete k tomu, abyste provedli významné změny k lepšímu. Práce se zlepší a pak přijdou peníze.

Zdraví

Pokud cítíte stres z toho, že vás táhne nespočet směrů najednou, zastavte se! Zhluboka se nadechněte. Je čas zhluboka dýchat a odpočívat. Dotazy, starosti, rozčilování a stresování dnes odložte stranou. Nemá smysl někam jezdit, pokud nejste na místě řidiče, a vážně nemá smysl přesvědčovat sami sebe, že jste na místě řidiče, když tomu tak není.

Přečtěte si také