Denní horoskop BÝKA na 3. 4. 2023

Býk 3. 4. 2023

Býci, možná pracujete na velkém projektu, který čerpá z vaší tvůrčí energie. Pokud jde o dlouhodobé cíle a sny, je tento druh projektu přesně pro vás. Dnes můžete narazit na překážku nebo nějaký citový blok, který by vám mohl ztížit pokračování. Zpomalte a dejte si pauzu. Nenechte se odradit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt podporuje volný tok citů mezi vámi a někým výjimečným. Pokud jste si všimli, že vám obavy brání být naprosto upřímní, i když si to velmi přejete, pak zjistíte, že víra a sebedůvěra k tomu, abyste takoví byli, se nyní objeví. Potřebujete jen tu správnou atmosféru a něco na promazání jazyka.

Práce

Ať už jste dnes v práci, nebo ne, bude pro vás těžké vypnout pracovní část mysli. Vhled týkající se vaší práce k vám bude přicházet – proto se před touto částí svého světa vědomě neuzavírejte. Mějte po ruce tužku a papír.

Peníze

Možná jste ovládli trh v oblasti pohostinství a plánování akcí, ale tento týden vás vesmír vyzývá, abyste se rozptýlili a využili své schopnosti novým způsobem. Mezi vaším rodinným a romantickým životem a oblastí dluhů panuje napětí. Výdaje mohou v poslední době přesahovat možnosti vašeho rozpočtu. To narušuje vaše dlouhodobé plány. V souladu s tím se omezte.

Zdraví

Máte velkou výdrž. Někdy tato vytrvalost dřímá a klame ostatní, že se nic neděje, zatímco ve skutečnosti se připravuje vnitřní cesta, která všechny překvapí, až se ukáže. Navázat kontakt se svou silou a vytrvalostí není úplně snadné. Přimět ji, aby pro vás pracovala, může být náročný proces, který je třeba zvládnout. Začněte tím, že se aktualizujete ve fyzické rovině. Jaké je vaše oblíbené bojové umění? To by pro vás mohlo být užitečným nástrojem.

Přečtěte si také