Denní horoskop BÝKA na 3. 5. 2023

Býk 3. 5. 2023

Nabídněte své služby ostatním, Býku. Vaše velkorysost při šíření znalostí bude odměněna. Zpočátku může být vše poněkud zmatené, ale jakmile začnete mluvit, budete překvapeni, kolik toho skutečně víte a jak daleko vás může dovést váš neuvěřitelný důvtip, způsoby a společenský přístup. Snažte se co nejlépe oslovit ostatní, aniž byste působili potřebně nebo náročně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současné astrální konfiguraci si uvědomíte, že pokud chcete někoho lépe poznat, budete muset jednat rychle, protože čas se krátí. Stačí, když seberete trochu odhodlání, obléknete si své nejvíc sexy šaty a zavoláte, abyste si domluvili čas schůzky. Rozhodněte se a pusťte se do toho.

Práce

Partnerství všeho druhu by měla probíhat velmi dobře. Pokud jde o obchodní sdružení, úspěch a štěstí se mohou zdát být na dosah ruky. Soustřeďte se nyní na své cíle a budete jich moci v krátké době dosáhnout.

Peníze

Aktivita v oblasti, kde vyděláváte peníze, naznačuje, že zde nastává období šťastných zlomů. Sny a věštecké záblesky vám mohou dávat nejrůznější zprávy o tom, jak vydělat více peněz. Nepodceňujte je, protože obsahují moudrost, kterou byste se měli řídit. Zásadní je, abyste byli v otázce peněz realističtí a ne idealističtí.

Zdraví

Začínáte si více všímat svého těla  možná trávíte více času před zrcadlem v koupelně a kriticky analyzujete svou pleť nebo stojíte na váze a hrajete si s čísly. To není zrovna nejzdravější způsob trávení času, ale děláme to všichni. V tomto období se zvýrazní intenzita. Pití velkého množství vody vám pomůže zaměřit se na své tělo pozitivním způsobem a vyloučit toxiny.

Přečtěte si také