Denní horoskop BÝKA na 3. 8. 2022

Býk 3. 8. 2022

Po fyzické stránce byste se měli cítit silní a energičtí a připraveni zvládnout téměř vše, co vám dnes přijde do cesty. To je dobře, protože se mohou objevit silné výzvy, které do vašeho života vnesou nový smysl. Vaše bytí je nyní prostoupeno nadšením. Pravděpodobně se odhodlaně postavíte všemu, co vám přijde do cesty, aniž by vás odradila obrovská náročnost úkolu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes bude ve vzduchu cítit určité napětí. Ne příliš, ale dost na to, aby se zpívalo a tančilo kolem něčeho, co není až tak velký problém. Možná máte s milovanou osobou skryté plány, na kterých je třeba pracovat. Místo toho, abyste začali jednat, se rozčilujete nad menšími věcmi v životě. Zkuste se dostat k jádru skutečného problému.

Práce

S penězi nakládejte konzervativněji. Někdy se vám lehkomyslné utrácení může vymknout z rukou. Tento den je vhodný k tomu, abyste své peníze věnovali na něco smysluplného – na něco, co vám pomůže. Vložte je na investice nebo do finančního poradce.

Peníze

Tento týden se na obloze střetávají planety, z nichž každá chce jít svou vlastní cestou. Tato aktivita spadá do oblasti vašeho horoskopu, která je spojena s proměnami. Měníte se nyní tolik, že s tím možná nebudete schopni držet krok. To vše pro skvělou věc – totiž pro vás.

Zdraví

Příliš tvrdá práce je váš způsob, jak se vyhnout možnému citovému konfliktu, a my vás chceme povzbudit, abyste se postavili svým emocím, protože vás čekají velké věci! Použijte strategii řízení času, abyste se dostali do práce a z práce a pokud možno do posilovny, abyste si mohli několikrát týdně pořádně fyzicky zacvičit. Cvičení nám pomáhá odhalit, co skutečně prožíváme. Emoce, kterým čelíte dnes, jsou zítřejšími příležitostmi.

Přečtěte si také