Denní horoskop BÝKA na 30. 3. 2023

Býk 30. 3. 2023

Možná jste nyní velmi zaneprázdněni. Dnes se mohou objevit pozvánky na velké večírky, malá setkání s blízkými přáteli a intimní večery s romantickými partnery. Buďte vybíraví, pokud jde o ty, které přijmete, Býci. Soustřeďte se na setkávání s lidmi, kteří sdílejí vaše zájmy. To vám může přinést nové přátele i příležitosti k rozšíření obzorů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace znamená, že nemáte prakticky jinou možnost než se změnit, abyste se přizpůsobili novým vlivům, které vstupují do vašeho vztahu s určitou velmi zvláštní osobou. Existuje jediná možnost, a to pokusit se zachovat vše přesně tak, jak to bylo, což nebude fungovat. Jedna fáze končí a začíná nová, nanejvýš potěšující fáze.

Práce

Dnes obdržíte velmi dobré zprávy. Velký zlom, na který jste čekali, vám přistane na prahu. Zkrátka, dnešní den je pro vás velmi šťastný. Vztahy s ostatními budou silné a komunikace bude probíhat velmi dobře. Jste na vrcholu.

Peníze

Možná jste ovládli trh v oblasti pohostinství a plánování akcí, ale tento týden vás vesmír vyzývá, abyste se rozptýlili a využili své schopnosti novým způsobem. Mezi vaším rodinným a romantickým životem a oblastí dluhů panuje napětí. Výdaje mohou v poslední době přesahovat možnosti vašeho rozpočtu. To narušuje vaše dlouhodobé plány. V souladu s tím se omezte.

Zdraví

Naše nejlepší úmysly jsou bez komunikace ztraceny. Někdy se stanete obětí iluze, že jste něco sdělili, i když tomu tak není. Prostě cítíte věci tak intenzivně, že si myslíte, že jste komunikovali, zatímco ve skutečnosti jste si to celé jen představovali. Zvažte nácvik uzemnění se v obousměrné komunikaci prostřednictvím týmových sportů, pokud je to možné, například volejbalu, kde je nutné používat hlas, abyste dali spoluhráčům najevo, co děláte. To by mohlo výrazně zlepšit vaše vztahy v práci i v lásce.

Přečtěte si také