Denní horoskop BÝKA na 30. 5. 2023

Býk 30. 5. 2023

Dnes vás možná zaujme schopnost soustředění a sebekázně některého z vašich přátel. Ze svého obdivného postoje si však můžete vzít ponaučení. Skutečnost, že tyto vlastnosti u druhých uznáváte, znamená, že děláte pokroky. Nestyďte se, Býku. Vychloubejte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie vás může přimět k příliš pesimistickému pohledu na vaši současnou vztahovou situaci. Pokud hledáte tu pravou lásku a zatím jste neměli štěstí, pak byste si mohli začít myslet, že to začíná být beznadějné. Tato nálada je však pouze přechodnou fází, a tak se dívejte do budoucnosti a zachovejte si velká očekávání. Nevzdávejte se.

Práce

Chodíte po špičkách po úzkém plotu, ale zatím se vám daří balancovat na hraně. Ráno se cítíte obzvlášť nejistě, ale až přijde odpoledne, budete se cítit dokonale vyrovnaní s okolním světem.

Peníze

Tento týden vesmír ovlivňuje vaše vztahy. Možná budete ve stresu mezi snahou vidět se s každým, koho chcete vidět, a tím, abyste stihli všechnu práci včas a v rámci rozpočtu. Zejména Jupiter a Uran vám přinesou spoustu nových projektů a příležitostí. Snažte se o rovnováhu mezi těmito dvěma oblastmi.

Zdraví

Dnes se cítíte o něco lépe. Po emocionální stránce je vše stabilnější. Pro jednou nemáte pocit, že by vám ostatní kolem vysávali veškerou energii. A zároveň je to pro vás znepokojující, protože máte rádi pocit, že jste potřební. Možná by vám prospělo, kdybyste se zaměřili sami na sebe. Dělejte pro sebe to, co tak dobře děláte pro ostatní. Stanovte si malý cíl, například připravit dobrou večeři nebo se rychle projít, a jakmile ho splníte, trochu se poplácejte po zádech.

Přečtěte si také