Denní horoskop BÝKA na 30. 7. 2022

Býk 30. 7. 2022

Jste společenský tvor, Býci, a dnes můžete očekávat, že na sebe upoutáte velkou pozornost. Cítíte se dobře a vypadáte ještě lépe – a nemyslete si, že si toho lidé nevšimnou! Dejte si záležet na tom, abyste vyšli ven a stýkali se s ostatními. Sami o sobě jste talentovaní a schopní lidé, ale ve společnosti ostatních opravdu zazáříte. To platí zejména dnes.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jsou chvíle, kdy i vy, kteří jste ztělesněním trpělivosti a disciplíny, máte tendenci něco přehnat. Dnes jste se mohli úplně zbláznit do určité osoby. Zmáčkne se tlačítko vaší fantazie, a než se nadějete, ztratíte se v daném úkolu a žijete někdy v budoucnosti. Fantazie je v rámci možností v pořádku, ale přílišná fantazie vám přinese zklamání.

Práce

Nenechte se příliš unést svou hlavou. Je vhodná doba nechat se vést svými emocemi. Vaše instinkty jsou silné, tak jim naslouchejte. Nerozhodnost bude vaším největším nepřítelem, ale můžete ji překonat s pomocí svého nejsilnějšího spojence: intuice.

Peníze

Tento týden se na obloze střetnou silné energie. Odstraňte lidi, kteří nepodporují váš život. Je čas přestat se schovávat za druhé nebo předstírat, že jste tu jen proto, abyste sloužili. Nyní byste měli vyniknout. Musíte se postavit do čela, abyste získali takové peníze, jaké chcete a jaké si zasloužíte.

Zdraví

Planety jsou nyní v příznivém postavení a vytvářejí nemalé množství záhadného parného tepla! Jinými slovy, v těchto dnech si dávejte pozor na svůj cíl, protože možná nemáte zcela jasnou představu o tom, co chcete. Místo toho hledejte směr uvnitř sebe a naslouchejte svému tělu, které vám dává důležité zprávy. Obvykle vám tělo řekne, co potřebuje, když se mu věnujete. Chcete-li se na své tělo naladit, nezapomeňte si alespoň třikrát týdně zacvičit.

Přečtěte si také