Denní horoskop BÝKA na 31. 3. 2023

Býk 31. 3. 2023

Najít rovnováhu ve svém světě nebude problém, jakmile se dostanete do správného rytmu, Býku. Probuzení bude pravděpodobně nejtěžší částí dne, ale jakmile tento neuvěřitelný výkon překonáte, mělo by vám to jít. Zkuste si dnes ráno dát místo teplé sprchy studenou. Poslouží vám to k otevření mysli a rozproudění krve, když to budete nejvíce potřebovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Kdyby láska byla jako brambora, pak by nám snad bylo odpuštěno, že se snažíme najít vzrušující způsob, jak si užívat. Naštěstí tomu tak není, ale možná přesto budete muset do svého současného vztahu vnést trochu více jiskry tím, že se odvážíte vyzkoušet nové věci, vydat se na nová místa nebo se seznámit s úplně novou partou lidí. Pohyb nebeských těles k tomu dnes přímo vybízí.

Práce

Je důležité, abyste měli dobrou náladu, protože tak budete lépe připraveni na agresivní přístup ostatních. Nenechte se vyvést z míry iracionálním a nepředvídatelným jednáním lidí.

Peníze

Možná jste ovládli trh v oblasti pohostinství a plánování akcí, ale tento týden vás vesmír vyzývá, abyste se rozptýlili a využili své schopnosti novým způsobem. Mezi vaším rodinným a romantickým životem a oblastí dluhů panuje napětí. Výdaje mohou v poslední době přesahovat možnosti vašeho rozpočtu. To narušuje vaše dlouhodobé plány. V souladu s tím se omezte.

Zdraví

Dříve jste milovali fyzickou aktivitu – čím intenzivnější, tím lepší. Co se z této touhy stalo? Ideální je správná rovnováha mezi aerobním a anaerobním cvičením. Tento proces je nejen fyzicky uspokojující, ale je také nezbytný pro zdravou mysl. Když se ve vás vaří tolik energie, pravidelné fyzické uvolňování udržuje vaše duševní procesy pod kontrolou. Přemýšlejte o tom.

Přečtěte si také