Denní horoskop BÝKA na 31. 7. 2022

Býk 31. 7. 2022

Nastupte do rychlíku a uvidíte, kam až vás doveze, Býci. Budete překvapeni, jak daleko se můžete dostat s minimálním úsilím. Váš půvab a zdvořilé společenské chování vám pomohou rychle se dopravit tam, kam potřebujete. Dnes máte vítr v zádech. Využijte této energie naplno tím, že se zaměříte na vrchol a neodpočinete si, dokud tam nedosáhnete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dokážete být mistrem zkázy a sklíčenosti, když se cítíte jako smolař, ale zároveň máte skvělý smysl pro suchý humor. Pokud dokážete vidět jen světlou stránku věci a použijete trochu tohoto nadhledu, celá vaše situace se posune do nové fáze. Nejde o to, že by na vztahu bylo něco špatného; spíše o to, že se na něj jen díváte z poněkud zakřiknutého úhlu pohledu.

Práce

Jiní lidé se nemohou dočkat, až se pohnou kupředu. Lidé vám dýchají na záda a čekají, až uděláte další krok. Tento tlak ze strany ostatních může mít nakonec velmi negativní vliv na vaši práci. Zrychlete tempo, ale nenechte se odbýt.

Peníze

Tento týden se na obloze střetnou silné energie. Odstraňte lidi, kteří nepodporují váš život. Je čas přestat se schovávat za ostatní nebo předstírat, že jste tu jen proto, abyste sloužili. Nyní byste měli vyniknout. Musíte se postavit do čela, abyste získali takové peníze, jaké chcete a jaké si zasloužíte.

Zdraví

Dobrý lukostřelec má skvělou mušku a vůli uspět, ale velmi dobrý lukostřelec se zhluboka nadechne, než vypustí šíp! Pokud je váš dech krátký a nachází se poměrně vysoko na plicích, je vaše muška pravděpodobně špatná. Procvičujte plíce, ať už při práci, nebo při hře: po dobrém hlubokém nádechu by měl následovat ještě delší výdech, kterým se připravíte na další nádech. Tento druh soustředěného cvičení vás udrží na mušce!

Přečtěte si také