Denní horoskop BÝKA na 4. 3. 2023

Býk 4. 3. 2023

V oblasti lásky a romantiky to pro vás může být trochu riskantní, Býci. Možná budete muset udělat několik změn, abyste zůstali na stejné vlně jako vaši blízcí. Ani jeden z vás se v tuto chvíli nemusí cítit na to, aby převzal vedení, což může způsobit určité váhání ve vztahu. Zatímco se každý z vás bude snažit odhadnout toho druhého, pravděpodobně zavládne zmatek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vždycky máte rádi hádanky a dnešní astrální konfigurace vám nabízí jednu hádanku, na kterou určitě budete chtít najít odpověď. Týká se jisté osoby, která se zdá být imunní vůči vašemu neodolatelnému šarmu. Zoufale hledáte způsob, jak se s ní sblížit s úmyslem jít na rande. Využijte svého génia uvnitř...

Práce

Klíčem k úspěchu je kreativní inovace. Udělejte něco divokého – a třeba i trochu šokujícího – abyste se dostali ze zajetých kolejí. Nespokojte se s průměrným a/nebo obvyklým. Nyní je čas představit něco originálního.

Peníze

Možná nyní usilujete o větší svobodu ve svém životě a pokušení odejít ze zaměstnání může být silnější než kdy jindy. Ještě však není úplně na čase stisknout spoušť. Poselství ze snů nebo věštecké záblesky vám mohou poskytnout právě ty informace, které potřebujete k tomu, abyste provedli významné změny k lepšímu. Práce se zlepší a pak přijdou peníze.

Zdraví

Planetární energie posiluje vaše pozorovací schopnosti a zároveň vám umožňuje se soucitem si všímat toho, co potřebuje pomoc. Zanedbávali jste v poslední době cvičení nebo stravu? Utrpělo vaše sebevědomí nedostatkem péče o sebe? Dnes si na sobě budete všímat různých věcí, ale to nejdůležitější, co můžete udělat, je jednat. Možná můžete udělat něco symbolického – například si koupit podložku na jógu nebo se zavázat k pravidelnému cvičení a k větší péči o sebe sama.

Přečtěte si také