Denní horoskop BÝKA na 4. 4. 2022

Býk 4. 4. 2022

Vydejte se dnes hlouběji pod povrch, Býci. Možná vám bude vyhovovat způsob, jakým nyní věci řešíte. Mějte však na paměti, že pravděpodobně nepokročíte na své cestě, dokud nezvýšíte intenzitu. Pokud to neuděláte, možná zjistíte, že ji někdo zvýší za vás. Náhle by vás mohly zaskočit těkavé emoce a vy budete tápat a hledat oporu. Zůstaňte vepředu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Když se rozhodnete vstoupit do nové skupiny nebo do určitého studijního oboru, můžete se setkat s někým, jehož životní styl a přístup k životu se od vašeho velmi liší. Vzhledem k současnému planetárnímu uspořádání nemusí být tak přízemní jako vy, ale přesto v sobě mají něco velmi přitažlivého, o čem byste se jistě rádi dozvěděli více.

Práce

Vycítíte, co je třeba udělat, mnohem dříve, než vám někdo řekne, co je třeba udělat. Naslouchejte své intuici. Nečekejte na pokyny, prostě pokračujte. Nadřízení a spolupracovníci ocení, když se u projektů chopíte iniciativy.

Peníze

Možná jste ovládli trh v oblasti pohostinství a plánování akcí, ale tento týden vás vesmír vyzývá, abyste se rozptýlili a využili své schopnosti novým způsobem. Mezi vaším rodinným a romantickým životem a oblastí dluhů panuje napětí. Výdaje mohou v poslední době přesahovat možnosti vašeho rozpočtu. To narušuje vaše dlouhodobé plány. V souladu s tím se omezte.

Zdraví

Máte široký vkus a často jste tím, kdo si u stolu objedná něco nového nebo neobvyklého. Tato chuť je spojena s ochotou prozkoumávat fyzické a smyslové oblasti života. Je důležité být otevřený fyzickému potěšení, ačkoli někteří si k tomu od mládí nedávají svolení a blokují se. Tělo může zablokovanou energii ukládat hluboce skrytým způsobem. Pokud vás to zajímá, experimentujte s různými holistickými masážními postupy (jedním z nich je Alexandrova technika).

Přečtěte si také