Denní horoskop BÝKA na 4. 5. 2023

Býk 4. 5. 2023

Jste umělec, spisovatel nebo hudebník, Býku? Pokud ano, vaše práce může mít spíše symbolický nebo impresionistický nádech. Dnes vás pravděpodobně zajímá spíše vyjádření pocitů a dojmů než detailů. Možná vás překvapí, že uvažujete právě v tomto duchu. Tato touha může zítra zmizet, takže pokud se vám dnešní práce líbí, využijte ji. Zkuste si uvědomit, jak a proč to děláte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes nemlčte, protože konverzace je klíčem k nádherným romantickým příležitostem. Současná astrální konfigurace vám dává jedinečnou příležitost navázat s osobou svých snů lákavý dialog. Možná však budete muset být tím, kdo vystoupí a promluví jako první, tím, kdo povede následný dialog ke všem správným tématům.

Práce

Pokud máte možnost podniknout služební cestu nebo se zúčastnit on-line semináře či workshopu souvisejícího s prací, neváhejte. I kdyby vás to odsunulo od projektu, který jste chtěli dokončit, nenechte si tuto příležitost ujít. Myslete na nové podněty, které získáte, a na všechny možnosti navázání kontaktů.

Peníze

Aktivita tam, kde vyděláváte peníze, naznačuje, že zde nastává období šťastných zlomů. Sny a věštecké záblesky vám mohou dávat nejrůznější zprávy o tom, jak vydělat více peněz. Nepodceňujte je, protože obsahují moudrost, kterou byste se měli řídit. Zásadní je, abyste byli v otázce peněz realističtí a ne idealističtí.

Zdraví

Možná jste si nevšimli, jak intenzivní je nyní sestava planet, protože jste sami intenzivní povahy. Mohli byste se však potýkat s neobvykle intenzivní energií lidí, se kterými žijete nebo pracujete. Získejte od nich trochu prostoru tím, že se půjdete projít. Chůze je skvělým cvičením pro dolní část páteře, a pokud budete pravidelně a zhluboka dýchat, může to být skvělý lék pro vaše plíce.

Přečtěte si také