Denní horoskop BÝKA na 5. 2. 2023

Býk 5. 2. 2023

Nebuďte překvapeni, pokud vám dnes mysl poběží rychlostí tisíce mil za minutu, Býci. Zpomalení vám pravděpodobně bude unikat a budete muset najít ten či onen prostředek, jak vyjádřit to, co se vám honí hlavou. Dnešní aspekty hodně napomáhají komunikaci. Možná vám pomůže, když si o svém psaní nebo nápadech promluvíte s někým, jehož vhledu si vážíte. Dokonce i čmárání vám může poskytnout prostor pro uložení vašich myšlenek. Vyzkoušejte dnes tyto činnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste dnes večer vyrazili na první rande, bude to skvělá zábava s mnoha bizarními a filozofickými tématy k hovoru. Nečekejte však, že budete cítit nějaké velké hloubky emocí, alespoň zatím ne. Možná to začne spíše v intelektuální než v citové rovině, ale to neznamená, že se to neprohloubí.

Práce

Chlubte se pozitivním přístupem, který cítíte. Ukažte lidem, že jste si svou prací jistí a že víte, jak práci odvést. U zaměstnavatelů tím získáte velké body. Není důvod skrývat sílu, kterou disponujete.

Peníze

Tento týden pravděpodobně najdete více než jedno místo, kde můžete získat více peněz. Aspekty vás jako magnet přivedou ve správný čas na správné místo, kde se setkáte se správnými lidmi. Dojem, který na ně uděláte, se jim díky vaší vrozené slušnosti bude určitě líbit. Klíčový podíl na tom však mají vaše minulé životy, karma a sny. I když to není hned zřejmé, jste vedeni správným finančním směrem.

Zdraví

Díky postavení nebeských těles budete tento týden velmi vyhledávanou osobou. Lidé intuitivně vycítí vaši moudrost a budou vás vědomě či nevědomě žádat, abyste jim pomohli s jejich problémy. Musíte si toho být vědomi, abyste mohli sledovat svou vlastní energetickou hladinu. Máte tendenci se vyčerpat, aniž byste si to uvědomovali. Stanovte si tento týden čas na spaní a nezklamte ho. Omezte svou dostupnost pro ostatní po večeři, abyste měli čas se před spaním soustředit.

Přečtěte si také