Denní horoskop BÝKA na 5. 5. 2023

Býk 5. 5. 2023

Tvůrčí energie může být dnes vysoká, Býku, ale možná ji nedokážete využít tak, jak byste si přáli. Možná nemáte projekt, na kterém byste pracovali, nebo máte spisovatelský blok. Nápady mohou přicházet, ale vy nevíte, co s nimi. Nejlepším postupem může být jejich zapsání. Samotný proces psaní by vám mohl otevřít dveře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vás a vašeho partnera (současného nebo budoucího) vybízí k vážnému rozhovoru, který jste chtěli vést už delší dobu. Nemusí to být nic příliš drastického, ale pročistí to vzduch a umožní to lepší diskusi později, až budete potřebovat zařídit praktičtější záležitosti. Dohodněte se na plánu činností, který vám umožní postupovat jistěji.

Práce

Jste mimořádně citliví a velmi vnímaví k náladám ostatních lidí. Pokud jsou lidé ve vaší blízkosti nervózní, budete mít stejné pocity. Snažte se, abyste do této pasti nespadli. Udržujte mentální odstup mezi sebou a ostatními.

Peníze

Aktivita v oblasti, kde vyděláváte peníze, naznačuje, že zde nastává období šťastných zlomů. Sny a věštecké záblesky vám mohou dávat nejrůznější zprávy o tom, jak vydělat více peněz. Nepodceňujte je, protože obsahují moudrost, kterou byste se měli řídit. Zásadní je, abyste byli v otázce peněz realističtí a ne idealističtí.

Zdraví

Ať už se vám chce, nebo ne, snažte se přinutit k tomu, abyste alespoň třikrát týdně vyrazili ven a cvičili. Díky dnešnímu planetárnímu uspořádání máte k dispozici spoustu psychické energie a prospěje vám, když se vám rozproudí krev, provzdušní plíce a uvolní mysl. Skvělou kombinací je běh a jóga, nebo, pokud to vaše kolena nezvládnou, plavání a jóga. Nastavte si realistická očekávání a zažijte sladký pocit úspěchu.

Přečtěte si také