Denní horoskop BÝKA na 5. 8. 2022

Býk 5. 8. 2022

Když se dnes snažíte udržet věci v rovnováze, nezapomeňte, že jednou z klíčových věcí je zábava. Štěstí je nesmírně důležitým prvkem vesmírné rovnice, zejména v den, jako je tento. Čím optimističtější dokážete být, pokud jde o určitou situaci, tím snadněji ji budete řešit. Úsměv vás může dostat téměř přes všechny dveře, do kterých chcete vstoupit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Víte, jak bolestné je, když se vám blízcí lidé zdají nepřístupní a odtažití. Vy sami můžete být odtažití a jen na dotek nepřístupní, když se bojíte odvety. Proto je dnes důležité, abyste měli srdce na správném místě. Nenechte se naplnit paranoiou z toho, co se zdá, že se děje, když to vůbec nemusí být tak, jak si myslíte. Vnímáme různými způsoby a signály mohou být zavádějící.

Práce

Získat informace od ostatních dnes nebude snadné. Budete poměrně dlouho pátrat, abyste našli požadované odpovědi, ale ty bohužel nepřijdou bez odporu. Buďte trpěliví místo dotěrní a uspějete.

Peníze

Tento týden se na obloze střetávají planety, z nichž každá chce jít svou vlastní cestou. Tato aktivita spadá do oblasti vašeho horoskopu, která je spojena s proměnami. Měníte se nyní tolik, že s tím možná nebudete schopni držet krok. To vše pro skvělou věc – totiž pro vás.

Zdraví

Vlivem dnešní konjunkce planet by se mohlo stát, že se věci budou zvládat poněkud obtížněji. Ať už pozitivní, nebo negativní, ve vašem středu je nyní spousta energie a vy musíte zůstat aktivní, abyste věci zvládli! Kdykoli můžete jít pěšky místo jízdy autem nebo autobusem, udělejte to. Když se rozhodujete o tom, co jíte, vybírejte vždy ve prospěch svého těla. Vašim chuťovým buňkám to vadit nebude! Jezte lehká, výživná jídla.

Přečtěte si také