Denní horoskop BÝKA na 5. 9. 2022

Býk 5. 9. 2022

Buďte disciplinovaní. Udržujte si své hranice, abyste se nenechali vtáhnout do cizích telenovel, Býku. Možná je zábavné uniknout svým problémům tím, že skočíte do života někoho jiného, ale brzy zjistíte, že tato zátěž navíc je nejen zatěžující, ale také nevyřeší vaše problémy. Možná budete muset druhým říkat ne, ale to je v pořádku. Je nezbytné, abyste zvážili své potřeby.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Peníze jsou často velmi lákavou nabídkou, stejně jako myšlenka, jak jich získat více. Denní planetární konstelace vám může předestřít mazaný plán, díky němuž se váš bankovní zůstatek může náhle vyšplhat do vyšších pater, ale ne vždy si za peníze koupíte lásku. Někdo se může zdát jako lákavá nabídka, ale ujistěte se, že jde o víc než o peníze. Musí to být také citově uspokojující.

Práce

Vaše mysl a emoce budou pracovat v tandemu. Nebezpečí spočívá v tom, že pokud vás emoce přemohou kvůli něčemu, co se děje mimo vaši práci, můžete se snadno nechat rozptýlit a ztratit smysl pro racionální uvažování.

Peníze

Rádi se na pracovišti cítíte stejně příjemně jako doma, což může zahrnovat i to, že se ostatní v práci cítí jako rodina. Díky harmonickému aspektu, který se nyní objevuje, se vám pravděpodobně podaří postoupit o krok dál, protože ovlivňuje oblast vašeho horoskopu, která řídí děti, rodinu, romantiku a zábavu. Vypadá to, že firemní piknik by nemusel být špatný nápad, jak udržet morálku na vysoké úrovni. Peněžité odměny za společenské hry mají velký úspěch.

Zdraví

Jste považováni za spíše zdrženlivého člověka, ale ve skutečnosti dokážete být také intenzivní a vášniví. Díky dnešnímu uspořádání planet by vaše vášně mohly snadno vzplanout. Očekávejte, že budete vypadat a cítit se co nejlépe a že sami sebe překvapíte tím, čeho jste ochotni a připraveni dosáhnout. Vaše energie je vysoká a snadno ji nasměrujete k pozitivnímu projevu. Více než kdokoli jiný si uvědomujete, že pečovat o sebe je sexy, sexy, sexy. Nevynechávejte tedy každodenní cvičení.

Přečtěte si také