Denní horoskop BÝKA na 6. 2. 2023

Býk 6. 2. 2023

Snažte se, abyste si dnes udělali čas jen pro sebe, Býci. Vaše povaha se vyžívá v intenzivním přemýšlení, kreativitě, sexualitě a emocích. Bez dostatečného času o samotě v prostoru, který vám vyhovuje, se můžete začít cítit vyčerpaní. Takové věci jako podrážděnost nebo uzavřenost mohou být silnými ukazateli toho, že je nejvyšší čas, abyste byli sami se sebou. Naplánujte si to ještě dnes.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je velmi vhodná příležitost ukázat svému partnerovi (současnému nebo budoucímu), jak moc vám na něm záleží, a to obzvlášť něžným způsobem. Můžete mu dopřát vše, co potřebuje, například nádhernou bublinkovou koupel při svíčkách. Dopřejte si navzájem opravdu skvělý pocit, protože příležitostí, jak někoho milovat, není nikdy dost. Zkuste to!

Práce

Šťastná finanční příležitost je na dosah. Nějaký druh bonusových peněz vám může přijít do cesty, pokud budete hrát správně. Dávejte si pozor na krátkodobou investici nebo bonus související s vaší prací. Výplata bude docela uspokojivá.

Peníze

Tento týden pravděpodobně najdete více než jedno místo, kde můžete získat více peněz. Aspekty vás jako magnet přivedou ve správný čas na správné místo, kde se setkáte se správnými lidmi. Dojem, který na ně uděláte, se jim díky vaší vrozené slušnosti bude určitě líbit. Klíčový podíl na tom však mají vaše minulé životy, karma a sny. I když to není hned zřejmé, jste vedeni správným finančním směrem.

Zdraví

Při výstupu vzhůru vám někdy velmi pomůže inspirace dobrým výhledem. Dnešní planetární energie posilují vaši schopnost vidět sklenici napůl plnou nebo vidět krásu svého každodenního okolí. Zlepšete to, co děláte pro své zdraví, tím, že si budete všímat toho, co se vám líbí na pocitu zdraví. Všimněte si, jak se rádi cítíte, a snažte se tento stav podpořit tím, co jíte a jak často cvičíte.

Přečtěte si také