Denní horoskop BÝKA na 6. 4. 2023

Býk 6. 4. 2023

Abyste dosáhli svého cíle, budete dnes možná muset zvolit neobvyklou cestu, Býci. Prokličkujte k cíli. Nepředpokládejte, že je to automaticky špatně. Možná zjistíte, že je to preferovaná cesta. Pravděpodobně zažijete mnoho vedlejších dobrodružství a učiníte několik úžasných objevů. Snažte se zapamatovat si, jak jste se tam dostali, abyste tato místa mohli znovu najít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace může znamenat, že se budete muset uchýlit k taktice šoku, aby si vás někdo zvláštní všiml. Vzhledem k tomu, že jste poměrně mírný a klidný člověk a neradi děláte kolem čehokoli rozruch, musí jít o radikální gesto; a upřímně řečeno, musíte být také silně zamilovaní, abyste o tomto dalším kroku vůbec uvažovali. Ale někdy je to potřeba!

Práce

Nyní je vhodná doba na to, abyste změnili profesi a začali se věnovat poradenství, psychologii nebo jakémukoli druhu terapie. Zvažte možnost stát se životním koučem nebo manželským poradcem. Tato nová profese by měla být nějakým způsobem zaměřena na pomoc druhým.

Peníze

Vaše myšlenky nyní nemusí mít obvyklou lehkost a mohou zahrnovat docela vážné koncepty. Dobrou zprávou je, že je můžete brzy dobře využít v práci. Do té doby ve vašem myšlení převládají starosti o domov. Možná zjistíte, že jste v pokušení příliš utrácet za renovaci nebo přestavbu, zejména pokud si zařizujete novou domácí kancelář. Nepotřebujete toho však tolik.

Zdraví

Vaše rány se ne vždy rychle zahojí. Jakmile se cítíte někým popáleni, pravděpodobně jste s ním na nějakou dobu skončili. Na druhou stranu jste ochotni odpustit a zapomenout, pokud přímý rozhovor vyřeší skóre. Pokud máte vůči příteli pocity nevole, vyvětrejte je s touto osobou. Řekněte svou pravdu a pak se rozhodněte, zda přátelství stojí za záchranu. Budete se cítit lépe, pokud to zjistíte s jistotou.

Přečtěte si také