Denní horoskop BÝKA na 6. 5. 2022

Býk 6. 5. 2022

Máte problémy s telefonem, Býku? Vymyká se vám doprava z rukou? Možná by bylo nejlepší zůstat dnes doma a rozhovory s přáteli na chvíli odložit. Možná zmeškáte hovor od někoho vzdáleného, ale dotyčný se vám pokusí dovolat později. Uvolněte se, uvařte si čaj a užívejte si ticha. Občasná chvilka klidu vám prospěje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešnímu uspořádání je romantika odvážnou a vzrušující vyhlídkou. Víte, že k vám někdo výjimečný chová velmi vřelé city, ale ještě se vám nepodařilo zcela dobýt jeho srdce. Dnes máte šanci udělat něco výjimečného – udělat nádherně dojemné gesto, které je ujistí o hlubších citech, jež k nim chováte. Budete o krok blíž k tomu, abyste si je získali.

Práce

Během následujících týdnů zjistíte, že racionální myšlení vám neposkytne všechny informace, které potřebujete k tomu, abyste se dostali dopředu. Je důležité, abyste se spolehli na svou intuici. Právě v ní najdete pravdivé odpovědi.

Peníze

Aktivita v oblasti, kde vyděláváte peníze, naznačuje, že zde nastává období šťastných zlomů. Sny a věštecké záblesky vám mohou dávat nejrůznější zprávy o tom, jak vydělat více peněz. Nepodceňujte je, protože obsahují moudrost, kterou byste se měli řídit. Zásadní je, abyste byli v otázce peněz realističtí a ne idealističtí.

Zdraví

Udělejte si doma pohodlí, protože je pravděpodobné, že právě tam budete trávit některé noci tohoto týdne. Zjišťujete, že dáváte přednost své vlastní společnosti před společností ostatních. To ve vás může vyvolat otázku, co se děje, ale nemusíte si dělat starosti. Dokud budete mít dostatek zdravého pohybu a odpočinku, zažijete jen přirozený cyklus. Aerobní cvičení vám pomůže zůstat pozitivní.

Přečtěte si také