Denní horoskop BÝKA na 6. 6. 2022

Býk 6. 6. 2022

Býci, dnes byste se měli cítit fyzicky silní a energičtí a připraveni pustit se do všeho, co vám přijde do cesty. To je dobře, protože můžete být postaveni před silné výzvy, které do vašeho života vnesou nový smysl. Celou vaší bytostí nyní prostupuje vzrušení a nadšení. Všemu, co se vám postaví do cesty, budete pravděpodobně čelit s odhodláním, aniž by vás odradila náročnost úkolu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety se staví do jedné řady, aby vás po období tvrdé práce povzbudily k odlehčení a zábavě. Pokud jste v trvalém partnerském vztahu, pomůže vám to oběma se uvolnit a umožní vám to strávit nějaký čas společně. Pokud doufáte, že najdete někoho, kdo je na vzestupu, pak by to mohla být právě ta příležitost, na kterou jste čekali.

Práce

Pracovní rozhovory dnes mohou být zcela nad vaše síly. Nepředstírejte, že víte, o co jde, pokud to nevíte. Je lepší klást otázky než se tvářit, že tomu rozumíte, když tomu tak není.

Peníze

Tento týden budete mít možná více práce než kdy jindy. Vesmír posouvá vaše hlavní vztahy novým a vzrušujícím způsobem a ovlivňuje vaše vnitřní emoce a domácí život. Možná se budete chtít schovat nebo si přetáhnout peřinu přes hlavu, ale něco uvnitř vyžaduje vaši okamžitou pozornost. Postarejte se o to.

Zdraví

Někdy jste úžasně flexibilní a díky planetární energii jste právě v tomto období. Chcete-li tuto vlastnost zdůraznit, věnujte zvláštní pozornost protahování boků a nohou. Když se cítíte fyzicky silní, vynikne vaše pravá povaha. Omezte příjem kofeinu  pravidelně ho nahraďte mátovým nebo heřmánkovým čajem, který posílí váš nervový systém.

Přečtěte si také