Denní horoskop BÝKA na 6. 7. 2022

Býk 6. 7. 2022

Býci, může se zdát, že se s vámi dnes blízcí snaží bojovat. Mohou se objevit tendence k postoji "já na prvním místě", který může způsobit potíže. Nepředpokládejte automaticky, že se druhá osoba mýlí. V každém konfliktu se skrývá cenná lekce. Berte každý spor jako příležitost naučit se něco o sobě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace naznačuje, že pokud jde o váš milostný život a vztahy, budete muset méně fantazírovat a bezcílně mluvit a více strukturovat a plánovat. Pokud jste byli spokojeni s tím, že vše necháváte volně viset a čekáte, co se stane, pak to nyní můžete považovat za velmi neuspokojivé uspořádání. Najednou budete chtít více jistoty a bezpečí.

Práce

Ještě není pozdě využít včerejší fantastickou příležitost. Momentum z předchozích několika dnů se vytváří a připravuje vás na významný pohyb. Udělejte to nyní, než se na vás snesou omezení ze strany ostatních.

Peníze

Tento týden se týká nebeských konfigurací, které pro vás vytvářejí velké napětí. Začíná ve vašem domě osobního projevu a sebeúcty, což naznačuje potřebu zabývat se způsobem, jakým se promítáte do světa. Nyní můžete být kýmkoli, kým chcete.

Zdraví

Hledáte, zkoumáte a hledáte pravdy, které vám v minulosti unikaly. Cítíte naléhavou potřebu poznat a definovat své cíle. Abyste tuto energii podpořili, dbejte na dostatek odpočinku a pohybu. Nemá smysl pálit svíčku na obou koncích! Když se přistihnete, že běžíte na doraz, zeptejte se sami sebe vážně: Proč? Zabýváte se nějakým druhem sebesabotáže? Ovesná kaše k snídani je skvělý způsob, jak se uzemnit; oves vyrovnává tendenci k extrémům.

Přečtěte si také