Denní horoskop BÝKA na 6. 8. 2022

Býk 6. 8. 2022

Býci, můžete mít pocit, že se rozbíháte několika směry najednou. Jste tak roztěkaní, že nemáte pocit, že byste dosáhli něčeho důležitého. Taková je prostě povaha tohoto dne. Máte mnoho nevyřešených záležitostí, které je třeba dotáhnout do konce. Je těžké se soustředit na celkový obraz, když vám došly potraviny. Udělejte jakoukoli údržbu, kterou je třeba udělat, abyste se mohli pustit do větších věcí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jak můžete vědět, že to dopadne špatně, když jste ještě neudělali ani první krok? Současný planetární aspekt naznačuje, že ze svého současného pohledu nemůžete určit, co se stane. Váš výjimečný přítel čeká, až uděláte ten krok, ale vy o sobě stále pochybujete. Buďme upřímní – co můžete z dnešního pohledu ztratit?

Práce

Staré a nové dnes funguje harmonicky. Jste na straně „nového“ – pomáháte přinášet na pracoviště inovativní techniky a nápady. Zjistíte, že i když ostatní mohou být pevně zaseklí ve svých zvyklostech, budou vám naslouchat.

Peníze

Tento týden se na obloze střetávají planety, z nichž každá chce jít svou vlastní cestou. Tato aktivita spadá do oblasti vašeho horoskopu, která je spojena s proměnami. Měníte se nyní tolik, že s tím možná nebudete schopni držet krok. To vše pro skvělou věc  totiž pro vás.

Zdraví

Díky současné astrální konfiguraci začínáte cítit, že život je víc než to, co chtějí, dělají a říkají ostatní lidé. To, co cítíte uvnitř, je to nejdůležitější, čeho byste si měli všímat a čím se řídit. Jak si toto vědomí udržíte, až se aspekt změní? Uděláte si poznámku pro sebe? Co takhle zavázat se, že příští měsíc bude patřit příkladným zdravotním návykům. Dokažte sami sobě, že rozhodujete vy!

Přečtěte si také