Denní horoskop BÝKA na 7. 4. 2023

Býk 7. 4. 2023

Lidem možná v poslední době chybí vaše společnost, Býku. Udělejte něco, o čem víte, že si toho všimnou a ocení to. Hledejte na druhých ty dobré stránky, místo abyste tolik odsuzovali ty špatné. Lidem nebudete vůbec chybět, pokud o nich budete mluvit za jejich zády a zmiňovat se jen o nepřitažlivých stránkách jejich osobnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení nebeských těles vám dává šanci snížit teplotu a nechat váš vztah spíše vřít, než aby byl neustále ve varu, jak tomu bylo v poslední době. To vám pravděpodobně bude vyhovovat, protože dáváte přednost klidnému životu a přílišné změny vás mohou vyvést z rovnováhy. Prozatím se tedy uvolněte, myslete na klid a dopřejte si odpočinek.

Práce

Pokud někoho potřebujete požádat o laskavost, bude se zdráhat vám pomoci: ale ne, pokud budete taktní. Nejdříve tuto osobu pochvalte. Nejlépe bude fungovat upřímný kompliment. Poté předneste svou žádost. Dočkáte se kýžených výsledků.

Peníze

Vaše myšlenky nyní nemusí mít obvyklou lehkost a mohou zahrnovat docela vážné koncepty. Dobrou zprávou je, že je můžete brzy dobře využít v práci. Do té doby ve vašem myšlení převládají starosti o domov. Možná zjistíte, že jste v pokušení příliš utrácet za renovaci nebo přestavbu, zejména pokud si zařizujete novou domácí kancelář. Nepotřebujete toho však tolik.

Zdraví

Astrální energie způsobuje, že jste náchylní říkat své názory předčasně – prozradit myšlenky dříve, než jsou skutečně připravené. Místo toho, abyste si dělali starosti se škodami, které jste mohli způsobit, zkuste se na těchto pár dní trochu izolovat. Stáhněte se do vlastní mysli pomocí meditační praxe, například jógy nebo jiného cvičení, které vám umožní poznat vlastní náladu. Integrujte své pocity s cvičením. Existujeme v kultuře mluvení, i když někdy toho opravdu není moc co říct.

Přečtěte si také