Denní horoskop BÝKA na 7. 5. 2023

Býk 7. 5. 2023

Mějte dnes oči otevřené, Býci. Možná obdržíte důležité informace o konkrétních způsobech, jak zvýšit svůj příjem. Je to jen jedna z mnoha úžasných věcí, které se vám jistě přihodí. Vypadáte skvěle a lidé reagují na vaše vřelé a příjemné vystupování. Vyhřívejte se v záři veškeré dobré vůle, která vás obklopuje. Nebude trvat věčně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se budete muset postavit sami za sebe. Nebeská energie vás povzbudí k tomu, abyste přestali otálet s rozhodnutím, které se vám příčí učinit, protože to znamená jít proti přání partnera (současného nebo budoucího). Na jemné úrovni to však způsobuje více stresu, než by stálo za to. Nejlepší je být upřímný sám k sobě a říci svůj upřímný názor.

Práce

Máte nádherné fantazie, ale většinou je držíte zcela odděleně od svého běžného pracovního života. Dnes vás však čeká brainstorming, který vám pomůže přijít na to, jak své divoké nápady uvést do praxe.

Peníze

Aktivita v oblasti, kde vyděláváte peníze, naznačuje, že zde nastává období šťastných zlomů. Sny a věštecké záblesky vám mohou dávat nejrůznější zprávy o tom, jak vydělat více peněz. Nepodceňujte je, protože obsahují moudrost, kterou byste se měli řídit. Zásadní je, abyste byli v otázce peněz realističtí a ne idealističtí.

Zdraví

Máte skvělou povahu a chcete ze špatné zkušenosti vytěžit maximum  jakmile jste od ní dostatečně daleko. Nic vám nepomůže překonat těžké chvíle více než pravidelné cvičení, které zahrnuje hluboké dýchání. To tříbí tělo i mysl tím, že vytváří proud čerstvě okysličené krve a zlepšuje váš krevní oběh. Jógu už pravděpodobně děláte. Zkuste si najít pro cvičení nejvhodnější denní dobu a udělejte si z něj zdravý návyk.

Přečtěte si také