Denní horoskop BÝKA na 7. 6. 2022

Býk 7. 6. 2022

Býci, dnes na vás mohou tlačit dva velmi silné tábory. Protože jste laskavý, diplomatický a citlivý typ, jste ideálním terčem pro ty, kteří jsou prudší a mají vyhraněný názor. Možná se budete chtít postavit na stranu chladných a tvrdých faktů, která vám budou předložena, ačkoli na rozdmýchání sporu pracuje velká emocionální síla. Věci nemusí být tak jasné, jak se na první pohled zdají.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie vás, ztělesnění zodpovědnosti, může povzbudit k tomu, abyste v oblasti milostného života udělali nějakou hloupost. Pokud vám nevadí udělat ze sebe potenciálního hlupáka, nečtěte dál. Pokud byste si raději zachovali smysl pro dekorum, pak nepodléhejte slepým impulzům - ujistěte se, že nejprve přemýšlíte. Jinak by mohlo nějakou dobu trvat, než získáte zpět svou důvěryhodnost.

Práce

Dnes jste nezničitelní, a tak využijte toto období plné energie ve svůj prospěch. Můžete toho hodně dokázat, když se jednoduše naladíte na svou úžasnou sebedůvěru a bujnou osobnost. Je to skvělá doba pro představení nového plánu nebo uzavření dohody.

Peníze

Tento týden je ve znamení vesmíru, který vám přináší nové nabídky a další machinace do vašeho investičního života. Možná vás trápí, že nejste se svými penězi dále nebo výše na firemním žebříčku. Vaše profesní vztahy v oblasti kariéry jsou však připraveny na velmi velkou proměnu k lepšímu. Oslavte své štěstí!

Zdraví

Trpělivost, kterou v sobě máte, pochází z hloubi vašeho nitra a možná se tam dnes budete prohrabávat! Situace se mohou zadrhnout a vaše obvyklé způsoby, jak se dostat k lidem, se najednou mohou zdát zbytečné! Mějte trpělivost s druhými, se situací a především sami se sebou. Pamatujte, že není na vás, abyste vše vyřešili. Dělejte pro sebe, co můžete - když jde do tuhého, jde do tuhého i jóga!

Přečtěte si také