Denní horoskop BÝKA na 7. 7. 2022

Býk 7. 7. 2022

Cokoli si dnes představíte, se pravděpodobně v blízké budoucnosti zhmotní, Býci. Lidé se dožadují toho, aby byli slyšet, a tak se ozvěte se svým názorem. Udržet ve svém světě rovnováhu znamená také uspokojit své potřeby. Neobětujte svůj blahobyt jen proto, abyste zachovali klid. Udělejte změny, které budou prospěšné pro všechny zúčastněné strany.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte pocit, že máte hlavu jako vycpanou vatou, může to být způsobeno vlivem současného planetárního uspořádání. Pokud se vám podařilo domluvit si s někým schůzku, ujistěte se, že máte všechny podrobnosti o čase a místě správně. Také se ujistěte, že máte na sobě oblečení, které je spíše měkké a splývavé než strohé a přímočaré.

Práce

Soustřeďte své myšlenky, uspořádejte si mysl a soustřeďte se. Máte mnoho různých odboček, které se rozbíhají do všech stran. Vaše myšlenkové pochody jsou správné, ale právě teď je třeba je zkonsolidovat a zefektivnit.

Peníze

Tento týden se týká nebeských konfigurací, které pro vás vytvářejí velké napětí. Začíná ve vašem osobním projevu a sebeúctě, což naznačuje potřebu zabývat se způsobem, jakým se promítáte do světa. Nyní můžete být kýmkoli, kým chcete.

Zdraví

Abyste si v tomto období udrželi dostatek energie, je důležité hlídat si příjem mléčných výrobků (mléčné výrobky zpomalují metabolismus). Chůze a běh pomohou spálit mrtvou energii, ale před těmito aktivitami se ujistěte, že jste si důkladně protáhli spodní část těla, protože boky a stehna jsou pro aktivní lidi citlivými oblastmi. Játra jsou kvůli dnešnímu náročnému životnímu stylu zatížena, proto k jejich pročištění používejte bylinnou tinkturu ostropestřece mariánského v čaji – asi patnáct kapek na šálek.

Přečtěte si také