Denní horoskop BÝKA na 8. 5. 2023

Býk 8. 5. 2023

Ve vaší nejbližší budoucnosti, Býku, je naznačeno cestování letadlem. Je pravděpodobné, že v poslední době pociťujete vážnou touhu po cestování, stejně jako frustraci ze stále stejné rutiny. Buďte otevření všem zajímavým pozváním, která vám dnes přijdou do cesty. Pokud vás přítel pozve na noční výlet do města, navzdory váhání se tam vydejte. Určitě se budete báječně bavit a vy takové rozptýlení potřebujete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Kvůli kvadratuře mezi Lunou a Neptunem se rozplýváte při pomyšlení na to, co všechno by se dnes večer mohlo stát na rande s vaší oblíbenou osobou. Vaše fantazie však nemusí odpovídat skutečnosti. Než se necháte unést plány a nápady, počkejte, až se sejdete. Tato osoba nemusí být zcela taková, jak si myslíte, a v takovém případě budete muset svůj romantický program pozměnit.

Práce

Nebojte se ukázat více svého jedinečného, originálního a neotřelého stylu. Mnohokrát během pracovního týdne tuto svou stránku potlačíte, abyste ukázali tu část své osobnosti, která je vhodná pro pracoviště. Nyní byste se měli odvázat.

Peníze

Aktivita v oblasti, kde vyděláváte peníze, naznačuje, že zde nastává období šťastných zlomů. Sny a věštecké záblesky vám mohou dávat nejrůznější zprávy o tom, jak vydělat více peněz. Nepodceňujte je, protože obsahují moudrost, kterou byste se měli řídit. Zásadní je, abyste byli v otázce peněz realističtí a ne idealističtí.

Zdraví

Nejlépe uděláte, když se tento týden zaměříte na svůj domácí život. Abyste našli rovnováhu mezi vnitřní a vnější spokojeností, ujistěte se, že máte pod kontrolou svůj jídelníček. To znamená plánovat si jídlo, nakupovat ty nejlepší produkty, které máte k dispozici (pokud si již nepěstujete vlastní), a vařit doma. Vaření je meditace, když se dělá dobře, a vy si zasloužíte to nejlepší. Jídla, která připravíte, si můžete vychutnat sami nebo pokud možno s přáteli.

Přečtěte si také