Denní horoskop BÝKA na 9. 6. 2023

Býk 9. 6. 2023

Býku, nyní působí mocné síly. Ať už si to uvědomujete, nebo ne, máte nad směřováním těchto energií obrovskou kontrolu. Převezměte kontrolu nad situací, místo abyste ji nechali za sebe udělat někoho jiného. Zjistíte, že ostatní lidé jsou poddajnější než obvykle, takže jsou docela ochotni jít kupředu jakýmkoli směrem, kterým je nasměrujete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné astrální energie by mohly zmást určité záležitosti v rámci blízkého vztahu, který byl dosud poměrně jasný. Oba jste rádi spolu, ale možná nejste schopni dospět k žádnému rozhodnutí o tom, jak byste chtěli v budoucnu postupovat. Netrapte se tím nyní, protože by to věci mezi vámi ještě více zamotalo, jen si užívejte toho, co máte dnes. Zítřek se o sebe postará sám.

Práce

Organizujte data, která máte, místo abyste se aktivně snažili shromažďovat další. Třiďte, označujte, uspořádávejte a klasifikujte, místo abyste hromadili další na vrchu rostoucí hromady na stole. Díky tomu budete mnohem lépe připraveni na nadcházející události a příležitosti.

Peníze

Tento týden je ve znamení vesmíru, který vám přináší nové nabídky a další machinace do vašeho investičního života. Možná vás trápí, že nejste se svými penězi dále nebo výše na firemním žebříčku. Vaše profesní vztahy v oblasti kariéry jsou však připraveny na velkou proměnu k lepšímu. Oslavte své štěstí!

Zdraví

Planetární aspekt dne nejlépe vystihuje obraz Amora, s tím rozdílem, že příjemcem vaší náruživosti budete pravděpodobně vy sami. Udělejte to, co potřebujete, abyste o sebe náležitě pečovali, o tom je tento aspekt. Jakmile to jednou uznáte, obvykle nemáte problém s provedením. Krásným hodem, který mine cíl, nezískáte žádný smysl. Podívejte se na svůj zdravotní režim a zeptejte se, co si můžete dát, abyste zlepšili svou pohodu.

Přečtěte si také