Denní horoskop BÝKA na 9. 7. 2022

Býk 9. 7. 2022

Jste v souladu s atmosférou, která vás dnes obklopuje, díky své toleranci, lidskosti a úctě, kterou chováte ke každému, bez ohledu na jeho postavení ve společnosti nebo intelektuální schopnosti. Velkorysost ve vás ožívá, Býku. Jediné, co chcete, je porozumět lidem, kteří jsou vám blízcí. Podporujte je a ukažte jim, že se na vás mohou spolehnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se ve svém vztahu netrapte maličkostmi, protože je mnohem lepší věnovat pozornost mnohem větším, vzrušujícím a rozhodně náročnějším problémům. Současné planetární vlivy mohou naznačovat mírné zdržení v tom, abyste se oba dostali tam, kam chcete, ale nezoufejte ani si nemyslete, že to tak možná nemá být. Pokud dokážete být trpěliví, vše bude v pořádku.

Práce

Dnes se nacházíte ve velmi strategickém postavení, kdy máte obrovský vliv na dění kolem sebe. Lidé k vám budou přicházet pro odpovědi a vy je budete mít. Není špatný nápad požádat o zvýšení platu nebo povýšení. Dostanete ho.

Peníze

Tento týden se týká nebeských konfigurací, které pro vás vytvářejí velké napětí. Začíná ve vašem domě osobního projevu a sebeúcty, což naznačuje potřebu zabývat se způsobem, jakým se promítáte do světa. Nyní můžete být kýmkoli, kým chcete.

Zdraví

Právě teď na vás působí pozitivní vlivy z celého zvěrokruhu. Klíčem k využití této energie je pozitivní myšlení. Pokud je ve vašem životě něco, co je třeba změnit - změňte to! Pokud je něco, co potřebujete říct - řekněte to! Nějakým způsobem musíte být právě teď živým "náčrtem" toho, kým chcete být. Žít vědomě je nejlepší způsob, jak uskutečnit své sny. Odmítání může váš život odložit do dalšího života. Velmi se doporučují očistné byliny, jako je brutnák lékařský, sporýš lékařský a šalvěj lékařská.

Přečtěte si také