Denní horoskop BÝKA na 9. 8. 2022

Býk 9. 8. 2022

Dnes je skvělý den pro návštěvu obchodů s úsporami, Býku. Máte bystrý zrak pro krásu a vybíráte výhodné nabídky. Štěstí vám přeje a vy můžete získat několik skvělých nákupů. Zaměřte se na krásné předměty do domácnosti, které ozdobí váš život. Odpadky jednoho člověka jsou pokladem druhého. Vyzkoušejte, jak kreativní můžete být při výrobě věcí ze starých předmětů, které se stanou poklady.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní konjunkce planet přináší nečekaný bonus. Můžete mít vše, co chcete, pokud to zvládnete. Možná budete v pokušení udělat odvážný krok týkající se vašeho milostného života, ale protože jste v současné době v turbo režimu, můžete přecenit svou sílu setrvat. Ten, koho máte v hledáčku, je žhavé zboží. Nejlepší bude, když se nejprve zchladíte, než uděláte nějaký krok.

Práce

Dnes se nacházíte v obtížné situaci. Abyste mohli pokročit ve své práci, zřejmě budete muset někomu šlápnout na kuří oko. Buďte k této druhé osobě citliví, jinak se vám vaše jednání později docela vymstí.

Peníze

Může se zdát, že peníze jsou nyní všude kolem vás. Vzhledem k tomu, že aktivita ovlivňuje sektor, který řídí peníze jiných lidí nebo dluhy, může být skvělé stanovit nový splátkový plán pro všechny nesplacené účty nebo hledat peníze na projekt od investorů. Pokud se snažíte získat hotovost, sestavte si solidní podnikatelský plán. Vyjmenujte své dovednosti, vášeň a – především – čísla, která ukáží vaši skutečnou hodnotu.

Zdraví

Vaše tělo k vám dnes bude nějakým způsobem promlouvat, tak se nalaďte a naslouchejte! Možná vás několik sklenic vody zpomalí na tak dlouho, abyste si všimli, co se vám vaše tělo snaží říct. Každopádně je dobré pít vodu po celý den, ať už máte žízeň, nebo ne. Bez příznivého vlivu vody a pohybu je těžké poznat, co cítíte, a jak komunikovat s těmi, které máte rádi. Ulehčete si práci!

Přečtěte si také