Denní horoskop KOZOROHA na 1. 3. 2023

Kozoroh 1. 3. 2023

Jediná dobrá věc na tom, že jste na emocionální horské dráze, je, že se nikdy necítíte stejně dlouho. V jednu chvíli jste nahoře, v druhou dole. Nemůžete přijít na to, co vlastně chcete. Než abyste na tuto jízdu táhli své blízké, raději se vzdalte z obvyklého prostředí. O samotě vám bude mnohem lépe. A z těchto chvil samoty může vzejít něco důležitého.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Kvůli dnešnímu postavení planet nemusíte být schopni pochopit, co se dnes děje mezi vaším partnerem (současným nebo budoucím) a vámi. Když už se zdálo, že se věci urovnávají, přijde situace, která vše převrátí na ruby. Než se ještě více rozčilovat, možná bude lepší nechat tento vliv projít. Zjistíte, že nakonec na tom vlastně nezáleželo.

Práce

Váš spojenec se dostal do svízelné situace. Ať už vás tato osoba o pomoc přímo požádala, nebo ne, je důležité, abyste jí podali pomocnou ruku. Povzbuďte své přátele v době, kdy to potřebují. Jejich pomoc budete později potřebovat.

Peníze

Váš vztahový sektor je zvýrazněn, což znamená, že můžete být v pokušení více se stýkat s lidmi, poznávat nové lidi a rozvíjet stávající vztahy s ostatními. Můžete však být také v pokušení se nyní přestěhovat nebo prodat nějakou nemovitost s menším ziskem, jen abyste se dostali ven. Postupujte pomalu, abyste později svého rozhodnutí nelitovali.

Zdraví

Díky planetární konjunkci je tento den vhodný pro mazlení, sbližování se s blízkými nebo pro to, abyste byli dobrými rodiči, manželi a přáteli. Možná si všimnete, že se nesoustředíte na vztahy, které vás nedojímají: lidé, s nimiž si příliš nerozumíte, nebo obyčejný člověk na ulici dnes nemusí být příjemcem vašeho úsměvu. Zůstaňte blízko domova a buďte přítomni své citové pravdě.

Přečtěte si také