Denní horoskop KOZOROHA na 1. 5. 2023

Kozoroh 1. 5. 2023

Přátelé a peníze se málokdy mísí, Kozorohu. Dnes vás může blízký přítel požádat o půjčku. Dobře si to rozmyslete. Než abyste se vydali snadnou cestou a řekli ano, bylo by pro vás i vašeho přítele lepší, kdybyste mu pomohli vymyslet způsob, jak si peníze vydělat. Možná byste mu mohli nabídnout práci nebo ho seznámit s někým jiným, kdo by mu mohl pomoci. Buďte kreativní a najdete řešení, které bude vyhovovat všem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I kdyby se vás váš partner (současný nebo budoucí) snažil přemluvit, abyste s ním vyšli ven, s největší pravděpodobností byste odmítli, zejména s ohledem na dnešní tranzity planet. Teď si docela užíváte melancholického pocitu, který se na vás valí. Můžete sedět o samotě a dívat se na jeden z těch plačtivých filmů, na které se spotřebuje několik krabic kapesníků.

Práce

Komunikace s druhými lidmi pro vás v následujících dvou týdnech dosáhne dramatického vrcholu. Ostatní lidé budou otevřeně oponovat vašemu názoru. Je to pro vás vhodná doba, abyste byli otevřenější a chápavější k druhé straně mince.

Peníze

Aspekty v oblasti peněz a hodnot vám tento týden dávají velký prostor k růstu. Přichází výzva, protože ne vždy se cítíte dobře, ale úsilí obvykle přináší výsledky. Jste nyní tlačeni k větší společenskosti, zvažte samostatnou výdělečnou činnost jako způsob, jak vydělat více peněz, a přemýšlejte o tom, jak využít politiku v kanceláři ve svůj prospěch.

Zdraví

Ať už se jedná o váš jídelníček, nebo o cvičební režim, je důležité vytvořit si k sobě vztah, který vás povzbudí a přinese vám trochu vzrušení z toho, že zůstáváte zdraví. Pokud dáváte přednost kontaktu s jinými lidmi, přihlaste se do on-line kurzu výživného vaření nebo se připojte k virtuálnímu chatu o cvičení.

Přečtěte si také