Denní horoskop KOZOROHA na 1. 7. 2022

Kozoroh 1. 7. 2022

Kozorozi, ve vašich osobních vztazích je určitá kvalita, která vás v životě motivuje. To je jeden z důvodů, proč vaše emoce hrají ve schématu věcí důležitou roli. Řídíte se svými emocemi. Dnes budete mít nejlepší dispozice k tomu, abyste se setkali s mnoha lidmi, kteří dají vašemu životu nový impuls.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebudete moci skrýt svou radost, zejména s dnešní astrální energií na vaší straně. Možná jste se nechtěli tvářit příliš spokojeně se svým novým milostným zájmem, pro případ, že by se přestal tolik snažit dělat všechny správné věci. Mají však tak vřelou a slunečnou osobnost, že to má za následek rozpuštění poněkud chladné image, kterou se neustále snažíte udržovat.

Práce

Lidé se na vás dnes mohou dívat jako na blázna, protože navrhujete věci, které máte na mysli. Nedovolte, aby vám do hlavy zasévali semínka pochybností. Lidé mohou být unavení, protože se bojí. Jděte příkladem a ukažte, že vaše cesta je nejlepší.

Peníze

Tento týden vesmír upozorňuje na váš dům přátel, kamarádů a dalších vážných vztahů. Něco nedávno vzniklého se nyní stává vážnějším. Může se jednat o oboustranně výhodné obchodní spojení nebo dokonce o partnerství či fúzi mezi vaší firmou a jinou společností. Možná to nepůjde tak rychle, jak byste si přáli, ale z dlouhodobého hlediska je to skvělá věc. Hledejte nové příležitosti v nevyzkoušeném nebo zcela originálním.

Zdraví

Ať už je vaše definice moci jakákoli, ve vzduchu je jí nyní hodně. Současná planetární konfigurace je jako mít v jednom týmu Arnolda Schwarzeneggera a Michaela Jordana! Syrová síla a jasná inteligence spojují své síly. Tuto sílu můžete využít ke zlepšení toho, o čem víte, že je vaším slabým místem. Pokud to má něco společného s jídlem, zkuste si tento týden místo jídla venku nakoupit jídlo předem. Prostřete si před spaním a užívejte si výhod "opravdové" snídaně!

Přečtěte si také