Denní horoskop KOZOROHA na 10. 1. 2023

Kozoroh 10. 1. 2023

Studium okultních věd, ať už historických, nebo praktických experimentů, by pro vás dnes mělo být fascinující a poučné, Kozorozi. Astrologie, alchymie, numerologie nebo bylinkářství jsou zajímavé obory a vaše mysl by na ně měla být obzvlášť naladěná. Jedno varování: dejte si pozor na neetické učitele. Můžete, ale nemusíte číst díla některého z nich, přesto se držte trochu skepse. Ani ve dnech, jako je tento, nevěřte všemu, co čtete nebo slyšíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se cítíte odhodlaní právě teď na určitou osobu zapůsobit. Nebeské vlivy vás vybízejí k vymýšlení nejrůznějších plánů a intrik, abyste upoutali jejich pozornost. Jste v pokušení dosáhnout svého pouhou silou charakteru, ale to by nebylo moudré. Chcete-li se dočkat pozitivní reakce, dopřejte jí čas a prostor k reakci.

Práce

Vaše snivá, fantazijní povaha je užitečná, ale pouze pokud je spojena s koncentrací a soustředěním. Pokud nejste ve svém přístupu disciplinovaní, pak dnes nedosáhnete svých cílů. Snažte se spojit kreativitu s tvrdou prací.

Peníze

Tento týden se týká vašich vnitřních pocitů. Vaše emoce mohou být poněkud bouřlivé, zejména pokud jde o práci. Než abyste se podvolili práci, která vás nebaví, využijte tento čas k tomu, abyste se zamysleli nad tím, co byste dělali raději nebo co by pro vás mělo větší smysl. Pokud dokážete držet hlavu vztyčenou, uděláte více práce a vyděláte více.

Zdraví

Děláte skvělou práci, když se staráte o druhé, ale otázka zní: jak jste na tom vy? Emocionální tah, který vás táhne k péči o druhé, vás nutí zanedbávat péči o sebe sama. To nemůže být dobré pro vaši vlastní rovnováhu. Začněte dnes horkou koupelí s několika kapkami eukalyptového oleje. Eukalyptus probouzí naši vnitřní touhu uspět a čerpat z vlastních zdrojů k dosažení svých cílů. Tento esenciální olej najdete v internetovém nebo běžném obchodě se zdravou výživou a určitě byste ho měli mít.

Přečtěte si také