Denní horoskop KOZOROHA na 10. 2. 2023

Kozoroh 10. 2. 2023

Ačkoli jste se v posledních dnech možná cítili poněkud rozladěně, Kozorozi, dnes můžete mít pocit, že jste právě dostali novou chuť do života. Jste ve výborné fyzické, duševní i emocionální kondici, takže byste měli být plní elánu. Bezprostřední i dlouhodobé cíle by měly být snadno dosažitelné, zatímco vaše energie je dnes silná. Začněte na nich pracovat, neodkládejte je. Tato vysoká úroveň motivace by měla nějakou dobu přetrvávat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete se odvázat a vzít milovanou osobu někam na úžasné místo, třeba na taneční zábavu, kde se můžete bavit celou noc, nebo na intimní večeři. Nemůžete však předpokládat, že určité žádosti může být vyhověno, protože byste mohli vysílat a přijímat nesprávné signály. Vyhněte se jakémukoli intrikaření a buďte prostě sami sebou.

Práce

Cítíte se mimořádně citliví a zdá se vám, že všichni ostatní jsou mimořádně kritičtí. To není dobrá kombinace, ať se na to díváte jakkoli. Nenastavujte svá očekávání příliš vysoko. Udržujte stálé tempo a snažte se nedělat žádné velké vlny.

Peníze

Tento týden oslovíte svou prací mnohem větší publikum, což časem povede k většímu objemu peněz. Možná se znovu spojíte s lidmi z minulosti a seznámíte se se zcela novými fanoušky. Bez ohledu na to, čím se živíte, jste tlačeni na pódium, abyste přednesli své jedinečné poselství. Aspekty vám poskytují podporu a sílu, kterou potřebujete díky blízkým vztahům. Teď už nemůžete udělat nic špatného. Využijte toho osobně i finančně.

Zdraví

Dnešní aspekt vás může zlákat a narušit váš vyvážený životní styl lákavými novými nápady a projekty. To lze omezit pomocí pozornosti  doporučujeme jógu. Ne že by nové nápady nestály za to, jen je lepší držet se plánu a nenechat se rozptylovat naprosto vším, co je lesklé a nové. Pokud jste například pozváni na akci, která zní lépe než ta, ke které jste se předtím zavázali, dejte si pozor na nutkání změnit plány.

Přečtěte si také