Denní horoskop KOZOROHA na 10. 3. 2023

Kozoroh 10. 3. 2023

Dnes si možná naplánujete rychlý výlet letadlem, Kozorozi. Mohlo by to souviset s obchodem. Možná měl jet někdo jiný, ale nemohl, takže ho možná nahradíte vy. Mohlo by to pro vás být rušivé, ale pokud se budete snažit, můžete z toho udělat dobrodružství. Vždy je lepší jít s proudem a vytěžit z toho maximum.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud si dnes opravdu přejete, aby se stalo něco pozitivního, pak se rozhodně vydejte neobvyklou cestou. Dnešní astrální konfigurace podporuje nekonvenčnost, zejména ve vašich vztazích. Pokud hledáte někoho, kdo sdílí váš jedinečný pohled na život, pak můžete mít štěstí. Jak a kde ho však najdete, bude naprostým překvapením.

Práce

Podívejte se na pozitivní aspekty. Najděte důvody, proč bude nápad úspěšný, a ne proč selže. Vítězem se dnes stane ten, kdo dokáže vytěžit maximum z nefunkční a obtížné situace  ne ten, kdo se zabývá negativními aspekty.

Peníze

Je čas změnit svůj styl komunikace. Máte už dost toho, že ostatní jsou povyšováni a vy ne? Nejde o kvalitu jejich práce, ale o způsob, jakým jsou schopni přimět nadřízené, aby si všimli toho, co dělají. Nyní, když do vašeho společenského sektoru přicházejí skutečně jedineční lidé, jste schopni se spokojit s nedostatkem konvencí. Odtud už si stačí jen říct o to, co za to stojí.

Zdraví

Konflikty nejsou vaší specialitou a možná se dnes otočíte zády k těm, kteří se v nich zdánlivě vyžívají. Nesnažte se pochopit, proč druzí dělají to, co dělají, nebo říkají to, co říkají. Pokud se vám podaří vyhnout se zapojení do konfliktu, poplácejte se po zádech. Berte se dnes vážně a myslete na své zdraví. Vaše záda podporují vaše tělo v době stresu. Je důležité, abyste přiměřeně uvolnili celá záda. Na místě je jóga nebo horká koupel.

Přečtěte si také