Denní horoskop KOZOROHA na 10. 4. 2023

Kozoroh 10. 4. 2023

Kozorozi, možná se chystáte nebo plánujete na dlouhou cestu letadlem. Vaše plány bude možná ještě třeba potvrdit. Dnešní den je k tomu ideální. Duchovní záležitosti by vás nyní mohly velmi zajímat a mohli byste o těchto tématech hodně číst. Nedivte se, pokud se ukáže, že je těžké je vypudit z mysli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete se rozhodnout, že své srdce zcela uzavřete a necháte ho tak. Nebo můžete nechat sílu lásky, aby vás vyvedla z této vztahové úzkosti, a začnete přemýšlet o tom, jaké by to bylo, kdybyste do svého života pustili někoho nového. Dnešní planetární konjunkce působí jako sluneční paprsek a přináší do vašeho života novou naději a potenciál.

Práce

V ranních hodinách pro vás může být obtížné vyhnout se myšlenkám na pracovní záležitosti a problémy bez ohledu na to, zda jste v práci, nebo ne. Dbejte na to, aby vás tyto myšlenky nepohltily po zbytek dne.

Peníze

To, co vlastníte, může být v dražbě, protože se snažíte získat potřebnou hotovost. Ujistěte se, že jste s partnerem na stejné vlně ohledně podrobností prodeje, protože se může stát, že následky budou příliš vážné na to, abyste riskovali něco menšího. Vaše rodina, děti a partner spoléhají na to, že se rozhodnete správně.

Zdraví

Dnešní tranzit je především o logickém myšlení: jak byste z tohoto aspektu mohli těžit? Vezměme si například váš sklon uzavírat se do sebe. Na určité stresy můžete reagovat tím, že se budete často zdržovat uvnitř, přejídat se a citově se uzavírat. Zeptejte se sami sebe: je to opravdu to, co byste měli dělat? Nyní využijte nebeskou energii k tomu, abyste se přiměli vyjít ven a dát si trochu pohybu s vědomím, že je to správná věc. A nezapomeňte se o své pocity podělit s přáteli.

Přečtěte si také