Denní horoskop KOZOROHA na 10. 5. 2022

Kozoroh 10. 5. 2022

Jste vášnivý čtenář, Kozorohu. Dnes možná narazíte na nápady, které vás inspirují k vlastním nápadům. Možná vám něco přečtené vnukne nápad na povídku. Možná ve vás rozhovor se slavným hudebníkem znovu vzbudí touhu hrát na klavír. Věnujte těmto touhám pozornost. Zapište si je. Když si je za několik dní projdete, zjistíte, které z nich vás stále silně přitahují.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete potřebovat překvapení, které vás dnes čeká, i když si to nemyslíte. Dnešní astrální konfigurace naznačuje, že váš partner (současný nebo budoucí) pro vás může mít nějakou novinku, která by se vám zpočátku mohla zdát docela šokující, ale poté, co se nad ní zamyslíte a strávíte podrobnosti, se najednou bude jevit jako převlečená zlatá příležitost. I přes počáteční výhrady budete nesmírně potěšeni.

Práce

Snažte se dnes s někým nesoutěžit o to, kdo ví víc. To, co může začít jako přátelský žert, se může velmi rychle zvrtnout. Raději si vůbec nic nezačínejte. Nemá smysl se rozčilovat kvůli ničemu.

Peníze

Díky aktivitě v sebevyjádření můžete tento týden svobodně projevit své nejlepší já. Někdy to může znamenat, že si na vás ostatní promítnou to, co chtějí vidět, takže si dejte pozor na lidi, kteří si možná nejsou vědomi svých vlastních problémů. To je v tomto týdnu obzvlášť důležité. Váš domácí život, nemluvě o vašem domově, by mohl záviset na vaší schopnosti udržet si stálý tok peněz. Důvěřujte své intuici ohledně toho, co je pro vás správné, jste připraveni udělat ve svém životě velkou změnu. Může se stát, že vaše situace bude poněkud nestabilní, jeden den budete mít peníze a druhý den ne. Způsobem, jak se pojistit, je vytvořit si silnou strategii spoření a ukládat peníze na dlouhodobé úspory do akcií a na krátkodobé úspory na bankovní účet. Není to možnost, je to nutnost.

Zdraví

V tomto období intenzivní nebeské energie budete moci udělat mnoho dobrého pro své okolí. Nemusíte se dívat dál než do svého každodenního života, abyste přispěli planetě spoustou blahodárné energie. Máte dar navazovat vztahy s druhými lidmi a vyvolávat v nich to, co si myslí a cítí, a pak v tom vidět to nejlepší. Udržujte si pocit života a ochoty zapojit se tím, že budete dbát na velmi zdravou stravu plnou čerstvých produktů.

Přečtěte si také